Veronika33 komentáře u knih
Na knihu som sa veľmi tešila, nakoľko príbeh poznám (videla som niekoľko filmových spracovaní). Príbeh bol však trochu sklamaním, spracovanie mi pripadalo mdlé, také nemastné neslané. Mala som problém udržať pozornosť, slabší priemer, viackrát to čítať asi nebudem.
Kniha bola akčnejšia a pútavejšia ako prvý diel. Veľmi dobre sa čítala, koniec však bol veľmi otvorený.
Kniha ma neskutočne pohltila, bola svižná, pútavá a veľmi dobre napísaná. Toto je presne žáner, ktorý mi najviac sadne.Knihu som si maximálne užila a teším sa na prípadné ďalšie diely od tohto autora.
Pre mňa úplne zbytočne napísaná kniha. Novela bola priemerná a dokázala by som existovať aj bez nej.
Tak táto kniha bola na mňa až veľmi pomalá a psychologická. Napriek tomu sa celkom rýchlo čítala kvôli mini kapitolkám resp. odstavčekom. Časti s Anninou terapeutkou ma zabíjali svojou nezáživnosťou. V podstate všetky postavy mi boli nesympatické. Koniec som asi od polovice knihy tušila. Celkovo kniha o ničom a nechápem tú vyzdvihujúcu propagáciu.
Kniha sa dobre čítala, veľmi jednoduchý nenáročný žáner, ale pútavý. Ideálna kniha na odreagovanie po zložitejšom, náročnejšom čítaní alebo na dovolenku. Inak je to priemer čo sa týka deja.
Kniha bola slabšia ako ostatné diela od Stephana Kinga. Za prečítanie isto stojí, ale miestami bola nudná, monotónna. Odporúčam skôr pre skalných milovníkov kingoviek.
Kniha ma veľmi bavila, knihy od autorky sa mi páčili všetky. Veľmi zaujímavý námet aj postavy. Odporúčam všetkým, ktorých zaujíma tento žáner, super!!
Pointu knihy som tušila už od začiatku, veľmi zle sa mi čítala, písané pre mňa veľmi nudne, chaoticky. Kniha veľmi propagovaná, ale je to slabota.
Príbeh knihy je ako vystrihnutý z lacného béčkového hororu, ale to mi vôbec nevadilo, keďže je napísaný veľmi pútavou formou. Knihu som si užila a určite si ju ešte niekedy zopakujem a aj ďalšie knihy od autora.
Posledný diel série Luxus bol opäť veľmi pútavý, dej však už nebol taký zaujímavý ako predchádzajúce diely, niečo tomu chýbalo. Napriek tomu celú sériu odporúčam, je to veľmi jednoduchá oddychová literatúra, pri ktorej vypnete a užijete si ju.
Kniha ma neskutočne pohltila, po dlhej dobe som čítala knihu z tohto obdobia a zistila, že ma to veľmi a veľmi baví. Príbeh bol zaujímavý, pútavý. Dej plynul neskutočnou rýchlosťou a teším sa na ďalšie diely. Som neskutočne rada, že sa mi ešte podarilo zohnať všetky diely, čo bolo trochu problém.
Knihu som si kúpila a chcela prečítať v domnení, že to bude pikantná obrátená verzia Lolity. Príbeh ma však neskutočne sklamal, nebavil ma a zdal sa mi až prehnane vulgárny. Na to, že kniha je tenká som ju čítala dlho a do čítania som sa fakt nútila. Cele zlé.
Kniha bola o trošku slabšia ako predchádzajúca a trošku som sa nevedela zorientovať v tom kto je vlastne hlavná hrdinka a akú má súvislosť s prvým dielom. Napriek tomu som si ju užila a netrpezlivo čakám na ďalší a záverečný diel.
Po dlhej dobe som si opäť prečítala ďalšiu knihu od môjho kedysi veľmi obľúbeného autora. Kniha bola celkom pútavá, dobre sa čítala. Koniec sa mi zdal však taký nijaký, myslím, že King má aj lepšie diela. Prostredie kde sa príbeh odohrával ma však veľmi zaujalo a bavilo.
Kniha ma zo začiatku vôbec nebavila, pôsobila veľmi detsky. Do deju ma vtiahla až ku koncu príbehu o Bailey čo bolo cca 2/3 knihy, preto knihu hodnotím priemerne. Kniha možno stojí za prečítanie, ale nemyslím, že je to taká úžasná kniha ako je všade prezentovaná. Do druhého dielu sa zatiaľ nepustím.
Kniha veľmi pútavá, prečítala som ju na jeden záťah. Podľa anotácie som čakala skôr niečo strašidelného - nadprirodzeného, ale opak je pravdou. Príbeh aj tak neskutočne zaujal a určite si raz prečítam aj voľné pokračovanie.
Kniha je veľmi príjemná, nenáročná young adult literatúra. Veľmi pútavý dej, rýchlo sa čítala. Čo sa týka postáv celkom sympatické, trošku mi však vadil Wesley. Ako letné čítanie ako stvorená, odporúčam.
Kniha bola veľmi priemerná, idea knihy bola originálna, spracovanie ma však neohúrilo, veľmi neprehľadne spracované dejové časové roviny. Za prečítanie však stojí, ale odporúčam si ju skôr požičať v knižnici ako do nej investovať.
Kniha bola pútavá a takmer porovnateľná s pôvodnou trilógiou. Určite budem pokračovať v čítaní ďalších dielov od tohto autora. Odporúčam, super kniha.