veronika3699 veronika3699 komentáře u knih

Tajnosti Tajnosti Lucia Franco

Drsný, vulgární a děsně návykový román. Ze začátku mi ten vulgární styl vyprávění trošku vadil, ale ve finále to byl tak skvěle vzrušující příběh, že jsem ho musela přečíst na jeden zátah. S radostí tuto knihu řadím mezi nejlepší erotické romány které jsem četla a bylo by super, kdyby vyšly i další knihy této autorky. Co chci ale vypíchnout, je nádherná obálka, která se oproti zahraniční verzi úžasně povedla. Hlavní hrdinka mi občas trošku lezla na nervy, ale Jamese jsem si zamilovala od první chvíle. Každopádně doporučuji všem, kdo mají rádi žhavé příběhy, které jsou i trošku na hraně.

20.07.2024 4 z 5

Než zjistíš pravdu Než zjistíš pravdu Elena Minářová

Moc povedený příběh. Thrillery moc často nečtu, ale tohle mě bavilo od začátku do konce. Četlo se to samo a určitě můžu doporučit.

22.06.2024 4 z 5

Vztek Vztek Tracy Wolff

Druhý díl byl pecka. Tato série bude jednou z mých nejoblíbenějších. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.

21.05.2024 5 z 5

Vždycky není navěky Vždycky není navěky J.C. Cervantes (p)

I když už nejsem úplně cílovka, tak mě tento příběh zaujal. Sice jsem musela trošku bojovat abych u knihy udržela pozornost, ale za polovinou už jsem byla spokojená a těšila jsem se jak se bude příběh vyvíjet. Pro mě dobrá oddechovka s tématy k zamyšlení.

21.05.2024 3 z 5

Ztracena v čase Ztracena v čase Lucie Kunešová

Knihu jsem přečetla během jednoho dne, byla neskutečně čtivá a užila jsem si ji od začátku do konce. Moc povedená prvotina. A rozhodně doporučuji všem, kteří mají rádi historickou romantiku a cestování časem. A i když to není můj nejoblíbenější žánr, tak jsem byla moc spokojená.

21.05.2024 5 z 5

Woodhill Woodhill Eleanor Corvin (p)

První autorčinu sérii o Smrtkách jsem si zamilovala, takže o Woodhillu jsem ani nepochybovala. Opět mě potěšilo nové a originální prostředí příběhu, mrazivé scény a hlavně skvělá romantická slowburn linka. Těším se na další tvorbu a držím autorce palce.

27.04.2024 5 z 5

Beladona Beladona Adalyn Grace

Nádhernou obálkou počínaje a pro mě velmi překvapivým dějem konče to byla pecka. Velmi netradiční příběh v YA/NA fantasy, a jsem moc ráda za tu změnu.

24.09.2023 4 z 5

Tetování za trest Tetování za trest M. K. Hardy

Můj nejmilovanější díl celé série. Autorčin styl psaní miluji a každá knížka je lepší a lepší.

24.09.2023 5 z 5

Formulista Formulista Michaela Schmiedlová

Krásný příběh se silnými tématy. Pohladil mě na duši a moc jsem si čtení užila. Myslím že se to celé moc povedloa hlavně.ta obálka a celé zpracování knihy je úplně Wow Oba hrdinové zůstanou mými oblíbenci

24.09.2023 5 z 5

Touha Touha Tracy Wolff

Kniha je neskutečně čtivá, ikdyž to pro mě bylo hodně předvídatelné tak jsem si příběh moc užila. A moc se těším na pokračování

25.05.2023 4 z 5

Tanec za odpuštění Tanec za odpuštění M. K. Hardy

Na Tanec za odpuštění jsem se moc těšila a maximálně jsem si ho užila. Byla to pro mě emočně jízda na horské dráze. Jacka miluju už z prvního dílu a ikdyž celkově nemám moc ráda druhé díly které jsou primárně o vedlejších postavách, tak tady mi to vůbec nevadilo. Hlavně i proto že se tam hodně objevují hrdinové prvního dílu které jsem si zamilovala. Musím moc pochválit začátek knihy, kdy jsme se mohli vrátit dějově na konec prvního dílu. Byla jsem v průběhu čtení naštvaná, dojatá, smála jsem se, zadržovala dech, měla přihlouplý úsměv na tváři a úplně na konci jsem byla mírně šokovaná….mě osobně se dotkla stejně intenzivně jako Haka….Jo a abych nezapomněla….tanec za odpuštění bych se moc chtěla naučit :-)

15.02.2023 5 z 5

Rapsodie Rapsodie Laura Thalassa

Úžasné, vtipné, napínavé, mrazivé a tak hrozně sexy….nemohla jsem se odtrhnout a doufám že druhý díl vyjde brzy.Toto byl můj šálek kávy. Základ je podobný stylu SJM…ale i přesto je v tom něco nového. Určitě doporučuji. Byla to skvělá New adult fantasy.

10.02.2023 5 z 5

Venkov Venkov Michaela Labáková

Toto je jeden z mých nejoblíbenějších příběhů, hlavní postavy jsem si zamilovala a musela jsem přečíst na jeden zátah. Žila jsem ten příběh s nimi. Doporučuji všem co mají rádi romantiku v knihách, pro mě je kombinace dystopie a romantiky životní láska. Takže mě kniha sedla naprosto dokonale. Těším se na pokračování a třeba dostanou ještě víc prostoru vedlejší postavy

25.12.2022 5 z 5

Milion hvězd Milion hvězd Stefanie Geryk

Na tuto knížku jsem se moc těšila protože se mě toto hlavní téma hodně dotýká. Je to příběh který jsem nedokázala odložit a přečetla na jeden zátah. I když bych tam nepoužila tolikrát dokola slovo “démoni” tak jsem si knihu zamilovala. V mnohém mi otevřela jiný pohled a hodně mi pomohla se na to dívat i jinýma očima. Je to smutné a přesto s nadějí….jen bych si přála aby příběh Kana pokračoval :)

22.11.2022 5 z 5

Potrhané duše Potrhané duše Jana Jordanová

Skvělé obě knihy…netradiční svět i celý nápad…moc mile mě to překvapilo. Hltala jsem jedním dechem.

Haka za lilii Haka za lilii M. K. Hardy

Miluji Haku….kniha nešla odložit a byla prostě skvělá od začátku do konce.

Hudba z vedlejšího kupé Hudba z vedlejšího kupé M. K. Hardy

Přečetla jsem všechno od autorky a každá další knížka je lepší a lepší. Moc mi sedí její styl psaní a miluju její příběhy.