veronika9OOZ komentáře u knih
Po šestidílné sérii Bojovníci z Havaje tu máme novou nálož romantiky.
Jak už jste si asi přečetli v Prequelu Pařížská růže (ZDARMA ke stažení na
www.mojeromantika.cz) nad Evropou se šíří strach a zlo. Nenápadná lest
naláká do města lásky Natalii, která nemá absolutně tušení, jak důležitou
sehraje roli pro bezpečnost a prosperitu celé Paříže! Stejně jako netuší
vojenskymi misemi zoceleny Tristan, že to, co se tvářilo jako náhoda, je
osud..
Po šestidílné sérii Bojovníci z Havaje tu máme novou nálož romantiky. Jak už jste si asi přečetli v Prequelu Pařížská růže (ZDARMA ke stažení jen a pouze na www.mojeromantika.cz) nad Evropou se šíří strach a zlo. Pro obyčejné smrtelníky se v důležitých evropských městech odehrává nelítostný boj. A prvním "bojištěm" se stává Paříž. Nenápadná lest naláká do města lásky Natalii, která nemá absolutně tušení, jak důležitou sehraje roli pro bezpečnost a prosperitu celé Paříže! Stejně jako netuší vojenskými misemi zocelený Tristan, že to, co se tvářilo jako náhoda, je osud... za který ale bude bojovat do roztrhání těla.
Prequel Pařížská růže, je dárek od spisovatelky Anny Lowe! V rámci komunikace s naším nakladatelstvím Mojeromantika se Anna vyjádřila, že si výslovně přeje, aby byl Prequel na našich stránkách www.mojeromantika.cz dostupný pro všechny čtenářky a čtenáře – a teď se držte – ZADARMO! Proto pokud chcete uvést do nové devítidílné série plné romantiky, akce, fantazie a lásky, stáhněte si na našich stránkách tuto krátkou eknihu. A ještě osobní vzkaz od autorky – je nadšena českými ženami a jejich vášní pro knihy. Vzkazy a recenze jsou pro ni hnacím motorem v další tvorbě. Proto dámy, ženy, děvčata neváhejte a pusťte se do čtení a recenzí. Nika z Mojeromantika
A ze série Vábení krve tu máme páté pokračování – autorka vsadila na osvědčené postavy. Upír a dračice? Zdánlivě neslučitelná dvojice! I ve světě nadpřirozených bytostí jde o něco tak nepochopitelného a neakceptovatelného, jako je ananas na pizze... jenže ruku na srdce, právě tahle kombinace budí mezi lidmi největší vášně! Jedni ji nenávidí. Jiní ji milují. A přesně to samé očekávejte od Tajemství autorky Sharon Page. Nemáte rádi upíry, co unášejí nezkušené mladé dívky? Tak rovnou jděte číst něco jiného! Chcete se zasnít a vznášet se na erotické vlně spolu se svalnatým nočním démonem? Pak je tento příběh pro vás!
Nejsem velký fanda knih, co na sebe navazují. Nevěřím, že se v druhé, třetí (či nedej bože čtvrté) knize podaří udržet tempo, děj, zábava, zápletka... Naštěstí mám tu výhodu, že jsem knihy Katy Cooper mohla číst už v průběhu tvorby zápletky, a tak vám s čistým srdcem můžu GARANTOVAT, že druhý díl trumfne jedničku! Pokud jste se u čtení Vražedného kafe bavili, tak u Vražedné cesty se ani nenadechnete a budete na posledním řádku! A o trojce vám raději neřeknu nic, protože to bude velkolepé uzavření trilogie...
I když jde o autorčinu prvotinu, je to kniha, kterou rozhodně nepřehlédnete. Už jen slovní zásoba vám ukáže, že se nejedná o žádné prostoduché klišé, jako se to mnohdy u romantických knih stává! Naopak, autorka poměrně detailně a vtipně vykresluje hlavní hrdiny, jejich práci, ale i každodenní maličkosti. Pro někoho možná banální zranění nám ukazuje v syrové realitě (možná proto, že si podobným zraněním prošla)! Najednou si uvědomíte, že jednou rukou se vážně nedá učesat, o zapnutí podprsenky nemluvě... Za mě, skvěle popsáno. Bavila jsem se, smála, fandila, snila... A už se těším na pokračování!
Vždy, když je avizovaná série o 5 a více knihách, mám strach. Bojím se, že autor neudrží pozornost čtenáře. Že nedokáže už ničím překvapit. Že prostě od nějakého třetího dílu sklouzne k obvyklému klišé a děj se opakuje bez větší změny... V tomto směru pro mě byla Anna Lowe milé překvapení! I když tak nějak všichni tušíme, že to nakonec v příběhu dopadne dobře, udržela mou pozornost. Ba naopak mile překvapila v díle, kde popisuje "vojandu" co je drsná, nelítostná a defacto nuceně bez emocí... Příběh je zajímavý, strhující a uvěřitelný – prostě mě to pohltilo a užila jsem si ho do posledního písmenka! A zase budu spoilerovat... těšte se! Od Anny Lowe se v nakladatelství Mojeromantika.cz chystají paralelně hned DVĚ série!
Měla jsem možnost číst knihu jako první a musím říct, že to bylo příjemné překvapení! Autorka dobře pracuje s textem. Umně staví zápletku. Pracuje postupně na vývoji postav. Celkově jsem nadšená, že tento příběh spatřil světlo světa! Nakonec počet prodaných knih jasně ukazuje, že ačkoliv je Katy Cooper "nováček" v romantickém rybníčku, rozhodně to není žádná nevýznamná "čudla"! Naopak je to dravec, co právem strhává pozornost čtenářů. Mimochodem, zcela VIP zpráva – Katy už dopisu první díl strhující třídílné série!