Verousek Verousek komentáře u knih

W.i.t.c.h. - Pekelná hudba W.i.t.c.h. - Pekelná hudba Lene Kaaberbøl

Á, tak tohle je moje oblíbená čarodějka :) její příběh byl moc pěkný :)

Diamantové holky Diamantové holky Jacqueline Wilson

Další pěkná kniha od J. Wilsonové :) příběh se mi líbil, ale musím říci, že mě docela štvala mamina rodiny Diamantových

Královnina guvernantka Královnina guvernantka Karen Harper

Jsem ráda, že jsem si tuhle knihu přečetla, protože jsem alespoň mohla vidět Alžbětu z jiné perspektivy :)

Fantom Fantom Susan Kay

Opět další kniha od Susan Kay, která mě velice zaujala. Příběh jsem přečetla jedním dechem :) byl opravdu velice zajímavý a v některých věcech trochu netradiční, což je další věc, díky níž mi na dlouho ulpí v mysli :)

15.07.2012 5 z 5

William Shakespeare a jeho dramatická jednání William Shakespeare a jeho dramatická jednání Andrew Donkin

William Shakespeare patří k mým oblíbeným spisovatelům a tohle je další verze jeho životopisu, kterou jsem četla. Rozhodně musím říci, že lidem, kteří moc rádi nečtou tahle kniha přináší zábavu a zároveň poznání v celku jednoduché formě. Líbí se mi to. Ale zase na druhou stranu musím přiznat, že část mého já se bouří proti takové verzi, protože z vážených autorů a jejich děl dělá pouhou frašku. Proto mé hodnocení 4 hvězdičky

15.07.2012 4 z 5

Vše, co jste kdy chtěli vědět o svých ex Vše, co jste kdy chtěli vědět o svých ex Heather Belle

Tohle je jedna z knih, u kterých si říkám, proč se je někdo obtěžuje psát. Takovéto knihy jsou naprostou ztrátou času. Člověku nic nedají a pokud si je zakoupí, zbytečně za ně vyhodí přemrštěnou sumu peněz. Někdy stačí jen trocha selského rozumu, aby si člověk své vztahy dal do pořádku....

15.07.2012

Jiří Šmatlán Jiří Šmatlán Teréza Nováková

Kniha se mi opravdu velice líbila :) má svou myšlenku :)

14.07.2012 5 z 5

Čarodějnice se nelíbaj Čarodějnice se nelíbaj Hortense Ullrich

Moje první knížka z téhle série :) když jsem ji dostala, byla jsem z ní nadšená a četla jsem ji nejednou :)

23.06.2012 2 z 5

Zrádkyně Zrádkyně Lisa Jackson

U téhle knihy jsem byla napnutá od začátku až do konce :) je nejlepší ze všech historických románů, co jsem od Lisy Jackson četla :)

23.06.2012 5 z 5

Pokušitelka Pokušitelka Lisa Jackson

Docela zajímavá kniha, ale od Lisy Jackson jsem četla lepší

22.06.2012 3 z 5

Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Rozhodně zajímavá četba :)

17.06.2012 3 z 5

Agáta a doktor Lupa - Ohrožená plavba Agáta a doktor Lupa - Ohrožená plavba Gerit Kopietz

Moje první přečtená kniha z této série :) vhodná pro mladší čtenáře :)

17.06.2012 2 z 5

Agáta a doktor Lupa - Černý rytíř Agáta a doktor Lupa - Černý rytíř Gerit Kopietz

Docela zajímavá knížka pro malé čtenáře :)

17.06.2012 2 z 5

Alchymistova dcera Alchymistova dcera Katharine McMahon

Musím říct, že zhruba prvních 30 stran jsem musela překousat a knihu se mi nechtělo číst, ale pak nastal zlom a knihu jsem přečetla běhěm chvíle (alespoň tak mi to přišlo). Moc se mi líbila a s Emilií jsem prožívala každou chvilku :)

17.06.2012 5 z 5

Kletba egyptské mumie Kletba egyptské mumie Robert Lawrence Stine

Moje první knha od tohoto autora :) četla jsem ji, když jsem byla menší a velmi se mi líbila :)

14.06.2012 3 z 5

Čarodejnice Čarodejnice Roald Dahl

Nevím, jak to jinak mám říct - tahle kniha byla jiná...četla jsem ji jako malá a při čtení jsme měla husí kůži a přitom jsem si říkala, jak divný příběh je

13.06.2012 3 z 5

Nápady svaté Kláry Nápady svaté Kláry Pavel Kohout

Pěkná odpočinková četba :)

04.06.2012 3 z 5

Okna v bouři Okna v bouři Jaroslav Vrchlický (p)

Nějak jsem se nemohla začíst, ale knížku jsme nakonec přelouskala. Nemám z ní dobrý pocit

04.06.2012 2 z 5

Příliš hlučná samota Příliš hlučná samota Bohumil Hrabal

Nebyla jsem se schopná začíst, kniha mě nezaujala. Nelíbilo se mi ani filmové zpracování

04.06.2012 1 z 5

Hurá zpátky do Evropy Hurá zpátky do Evropy Jiří Žáček

Kniha se mi velice líbila :) vtipné ilustrace mě velice rozesmáli :)

04.06.2012 2 z 5