Verousek komentáře u knih
Á, tak tohle je moje oblíbená čarodějka :) její příběh byl moc pěkný :)
Další pěkná kniha od J. Wilsonové :) příběh se mi líbil, ale musím říci, že mě docela štvala mamina rodiny Diamantových
Jsem ráda, že jsem si tuhle knihu přečetla, protože jsem alespoň mohla vidět Alžbětu z jiné perspektivy :)
Opět další kniha od Susan Kay, která mě velice zaujala. Příběh jsem přečetla jedním dechem :) byl opravdu velice zajímavý a v některých věcech trochu netradiční, což je další věc, díky níž mi na dlouho ulpí v mysli :)
William Shakespeare patří k mým oblíbeným spisovatelům a tohle je další verze jeho životopisu, kterou jsem četla. Rozhodně musím říci, že lidem, kteří moc rádi nečtou tahle kniha přináší zábavu a zároveň poznání v celku jednoduché formě. Líbí se mi to. Ale zase na druhou stranu musím přiznat, že část mého já se bouří proti takové verzi, protože z vážených autorů a jejich děl dělá pouhou frašku. Proto mé hodnocení 4 hvězdičky
Tohle je jedna z knih, u kterých si říkám, proč se je někdo obtěžuje psát. Takovéto knihy jsou naprostou ztrátou času. Člověku nic nedají a pokud si je zakoupí, zbytečně za ně vyhodí přemrštěnou sumu peněz. Někdy stačí jen trocha selského rozumu, aby si člověk své vztahy dal do pořádku....
Moje první knížka z téhle série :) když jsem ji dostala, byla jsem z ní nadšená a četla jsem ji nejednou :)
U téhle knihy jsem byla napnutá od začátku až do konce :) je nejlepší ze všech historických románů, co jsem od Lisy Jackson četla :)
Moje první přečtená kniha z této série :) vhodná pro mladší čtenáře :)
Docela zajímavá knížka pro malé čtenáře :)
Musím říct, že zhruba prvních 30 stran jsem musela překousat a knihu se mi nechtělo číst, ale pak nastal zlom a knihu jsem přečetla běhěm chvíle (alespoň tak mi to přišlo). Moc se mi líbila a s Emilií jsem prožívala každou chvilku :)
Moje první knha od tohoto autora :) četla jsem ji, když jsem byla menší a velmi se mi líbila :)
Nevím, jak to jinak mám říct - tahle kniha byla jiná...četla jsem ji jako malá a při čtení jsme měla husí kůži a přitom jsem si říkala, jak divný příběh je
Nějak jsem se nemohla začíst, ale knížku jsme nakonec přelouskala. Nemám z ní dobrý pocit
Nebyla jsem se schopná začíst, kniha mě nezaujala. Nelíbilo se mi ani filmové zpracování
Kniha se mi velice líbila :) vtipné ilustrace mě velice rozesmáli :)