Verresa Verresa komentáře u knih

Genesis Genesis Chris Carter

Tak tohle byla naprostá pecka. Úžasný děj, kdy se postupně dozvídáme, co vedlo k tak brutálním vraždám. Nejlepší a rozhodně top autor.

25.04.2023 5 z 5

Dopisy ztraceným Dopisy ztraceným Brigid Kemmerer

Tak to bylo skvělé čtení, příběh mě dostal, krásně se četla a přečteno během dvou dnů. Určitě doporučuju k přečtení.

14.05.2024 5 z 5

Pokrevní pouta Pokrevní pouta Angela Marsons

Výborné čtení, jedu knihy za sebou a luxus. Bez problémů jdou přečíst za dva dny, i za jeden, když je čas. Zbožňuju Kim a její tým. Už dlouho mě nějaká série tak nenadchla.

17.01.2025 5 z 5

Otevřený hrob Otevřený hrob Angela Marsons

Další skvělá kniha, příběh čtivý a líbí se mi jak Kim pracuje se svým týmem. Samozřejmě už mám na stole pokračování a kdo váha, rozhodně doporučuji si přečíst celou sérii.

11.01.2025

Polib mi dortík Polib mi dortík Helena Hunting

Tohle je super odpočinková kniha. Při čtení jsem se hodně nasmála, líbilo se mi, že to bylo nejen z pohledu Blaire, ale i Ronana. Krásný, veselý romantický příběh. Rozhodně doporučuju jako odpolední jednohubku pro zasmání. Obálka je dle mého názoru úmyslně dělaná tak, že on drží sklenku vína a ona má jeho černé obroučky.

26.05.2023 5 z 5

Smrtící volání Smrtící volání Angela Marsons

Naprostá paráda, zbožňuju tuhle autorku a celou sérii.

08.02.2025 5 z 5

Vražedná mysl Vražedná mysl Angela Marsons

Rozhodně zajímavý příběh, je neuvěřitelné, jak někdo může takto zmanipulovat člověka.. určitě mám o čem přemýšlet.

06.02.2025 5 z 5

Zlámané kosti Zlámané kosti Angela Marsons

Výborná kniha, postupně se vše odkrývá, ale přibývají i další otázky. Kim má skvělej odhad a intuici. Její tým funguje jako hodinky. Jsem zvědavá na Dawsona. Určitě doporučuji.

25.01.2025 5 z 5

Pohřbená pravda Pohřbená pravda Angela Marsons

Výborná kniha, kde to pak do sebe všechno zapadlo jako puzzle. A dokonce i tým od Kim dostal teda co proto.

20.01.2025 5 z 5

Za trest Za trest Aleš Černý

Tak tohle byla sakra úžasná jízda. Aleše jsem si oblíbila u knihy za hranou apokalypsy a nemohla jsem se dočkat téhle knihy. Splnila všechno, bavila mě od samého začátku, autor prostě umí, bylo to akční, humorné, neskutečně jsem si knížku užila a čekám na další knihu.

29.10.2024 5 z 5

Touha Touha Vi Keeland

Za mě tedy naprosto výborné čtení. Líbilo se mi vykreslení co se stalo po takovém zážitku. Jak to člověk vnímá a postupem času to má dopad na lidi v jejím okolí. Láska dělá divy a ukázalo se to i tady. Nemám co vytknout a knížku jsem přečetla během dvou dnů, takže doporučuju k přečtení.

03.01.2024 5 z 5

Les přízraků Les přízraků Juraj Červenák

Naprosto úžasná kniha, plná různých zvratů a když věříte, že něco víte, tak je to pak úplně jinak. U téhle knihy a celé série se určitě nebudete nudit. Ten konec teda jsem nečekala, byla jsem překvapená a samozřejmě Jaroš je prostě nejlepší a mám ho nejradši. Steina nevyjímaje, ten je taky skvělý.

03.12.2023 5 z 5

Mrtvé vzpomínky Mrtvé vzpomínky Angela Marsons

Naprosto perfektní kniha a skvělá série.

02.02.2025 5 z 5

Dětské duše Dětské duše Angela Marsons

Výborné pokračování, prostě top.

04.02.2025 5 z 5

Skryté karty Skryté karty Angela Marsons

Kim řeší další případ, který je jak pavučina. Výborné čtení a ten konec mě dostal.. zrovna toho jsem se bála a slzy v očích.

30.01.2025 5 z 5

Dům hlasů Dům hlasů Donato Carrisi

Tak tohle byla naprostá bomba. Celou knihu jsem děj prožívala, jako bych do knihy vlezla a žila tím příběhem. Tuhle knihu jsem měla přečtenou za dva dny. Neuvěřitelné co se díky hypnóze člověk dozví, reakce na ni. Dokonalé, nemůžu se dočkat pokračování a doporučuju k přečtení. Donato Carrisi je můj top autor.

03.02.2024 5 z 5

Přiznání Přiznání Kristen Callihan

Jednoduché a pro něj nečekané přiznání . Děj se mi líbil od začátku do konce. Každý z nich se potýkal se svými trablemi, potížemi a starostmi. Jak už to, ale bývá, tak ve dvou se to lépe táhne. Celá série je skvělá a tento díl byl parádní.

30.05.2023 5 z 5

Dotek jako led Dotek jako led Jennifer L. Armentrout

Musím říct, že naprostá pecka. Po pár letech sáhnu po fantasy knize a trefa do černého. Nejen, že obálka je úchvatná, ale děj je hodně čtivý. Jsem zvědavá koho si Layla nakonec vybere, protože to nemá vůbec jednoduché. Nemůžu se dočkat pokračování.

16.04.2023 5 z 5

Haunting Adeline: Stíny nad Adeline Haunting Adeline: Stíny nad Adeline H. D. Carlton

Tak u téhle knihy musím dát plný počet hvězdiček. Co se týká tématu obchodu s lidmi, člověk aspoň trochu zjistí, jak to funguje a proč. Hodně zajímavé a líbí se mi, že se toho autorka nebojí. Zápletka s prababičkou knihu ozvláštnila. Stín byl neuvěřitelný, moc se mi líbil. Jednoduše doporučuju k přečtení. Doufám, že brzo bude pokračování, protože tahle kniha mě hodně bavila. Nejenže má nádhernou obálku, ale i skvělou ořízkou, děj je parádní.

03.03.2025 5 z 5

Šest rakví Šest rakví Angela Marsons

Wow, tak tohle bylo dokonale drsné. Jsem ráda jak si to Penn vyříkal s Bryantem a nakonec Symes. Ocenila jsem, jak to s ním dopadlo. Já bych zase nepotřebovala Alex, ale vůbec. Už potřebuju pokračování.

15.02.2025 5 z 5