Verresa Online Verresa komentáře u knih

Genesis Genesis Chris Carter

Tak tohle byla naprostá pecka. Úžasný děj, kdy se postupně dozvídáme, co vedlo k tak brutálním vraždám. Nejlepší a rozhodně top autor.

25.04.2023 5 z 5

Dopisy ztraceným Dopisy ztraceným Brigid Kemmerer

Tak to bylo skvělé čtení, příběh mě dostal, krásně se četla a přečteno během dvou dnů. Určitě doporučuju k přečtení.

14.05.2024 5 z 5

Polib mi dortík Polib mi dortík Helena Hunting

Tohle je super odpočinková kniha. Při čtení jsem se hodně nasmála, líbilo se mi, že to bylo nejen z pohledu Blaire, ale i Ronana. Krásný, veselý romantický příběh. Rozhodně doporučuju jako odpolední jednohubku pro zasmání. Obálka je dle mého názoru úmyslně dělaná tak, že on drží sklenku vína a ona má jeho černé obroučky.

26.05.2023 5 z 5

Zlámané kosti Zlámané kosti Angela Marsons

Výborná kniha, postupně se vše odkrývá, ale přibývají i další otázky. Kim má skvělej odhad a intuici. Její tým funguje jako hodinky. Jsem zvědavá na Dawsona. Určitě doporučuji.

25.01.2025 5 z 5

Pohřbená pravda Pohřbená pravda Angela Marsons

Výborná kniha, kde to pak do sebe všechno zapadlo jako puzzle. A dokonce i tým od Kim dostal teda co proto.

20.01.2025 5 z 5

Za trest Za trest Aleš Černý

Tak tohle byla sakra úžasná jízda. Aleše jsem si oblíbila u knihy za hranou apokalypsy a nemohla jsem se dočkat téhle knihy. Splnila všechno, bavila mě od samého začátku, autor prostě umí, bylo to akční, humorné, neskutečně jsem si knížku užila a čekám na další knihu.

29.10.2024 5 z 5

Les přízraků Les přízraků Juraj Červenák

Naprosto úžasná kniha, plná různých zvratů a když věříte, že něco víte, tak je to pak úplně jinak. U téhle knihy a celé série se určitě nebudete nudit. Ten konec teda jsem nečekala, byla jsem překvapená a samozřejmě Jaroš je prostě nejlepší a mám ho nejradši. Steina nevyjímaje, ten je taky skvělý.

03.12.2023 5 z 5

Vražedná mysl Vražedná mysl Angela Marsons

Rozhodně zajímavý příběh, je neuvěřitelné, jak někdo může takto zmanipulovat člověka.. určitě mám o čem přemýšlet.

06.02.2025 5 z 5

Mrtvé vzpomínky Mrtvé vzpomínky Angela Marsons

Naprosto perfektní kniha a skvělá série.

02.02.2025 5 z 5

Pokrevní pouta Pokrevní pouta Angela Marsons

Výborné čtení, jedu knihy za sebou a luxus. Bez problémů jdou přečíst za dva dny, i za jeden, když je čas. Zbožňuju Kim a její tým. Už dlouho mě nějaká série tak nenadchla.

17.01.2025 5 z 5

Otevřený hrob Otevřený hrob Angela Marsons

Další skvělá kniha, příběh čtivý a líbí se mi jak Kim pracuje se svým týmem. Samozřejmě už mám na stole pokračování a kdo váha, rozhodně doporučuji si přečíst celou sérii.

11.01.2025

Dům hlasů Dům hlasů Donato Carrisi

Tak tohle byla naprostá bomba. Celou knihu jsem děj prožívala, jako bych do knihy vlezla a žila tím příběhem. Tuhle knihu jsem měla přečtenou za dva dny. Neuvěřitelné co se díky hypnóze člověk dozví, reakce na ni. Dokonalé, nemůžu se dočkat pokračování a doporučuju k přečtení. Donato Carrisi je můj top autor.

03.02.2024 5 z 5

Touha Touha Vi Keeland

Za mě tedy naprosto výborné čtení. Líbilo se mi vykreslení co se stalo po takovém zážitku. Jak to člověk vnímá a postupem času to má dopad na lidi v jejím okolí. Láska dělá divy a ukázalo se to i tady. Nemám co vytknout a knížku jsem přečetla během dvou dnů, takže doporučuju k přečtení.

03.01.2024 5 z 5

Dotek jako led Dotek jako led Jennifer L. Armentrout

Musím říct, že naprostá pecka. Po pár letech sáhnu po fantasy knize a trefa do černého. Nejen, že obálka je úchvatná, ale děj je hodně čtivý. Jsem zvědavá koho si Layla nakonec vybere, protože to nemá vůbec jednoduché. Nemůžu se dočkat pokračování.

16.04.2023 5 z 5

Uloupené dívky Uloupené dívky Angela Marsons

Skvělá kniha, miluju Kim a její tým. Nejradši bych do knihy hezky vstoupila a Alex jednu pořádnou vlepila.

13.02.2025 5 z 5

Smrtící volání Smrtící volání Angela Marsons

Naprostá paráda, zbožňuju tuhle autorku a celou sérii.

08.02.2025 5 z 5

Dětské duše Dětské duše Angela Marsons

Výborné pokračování, prostě top.

04.02.2025 5 z 5

Skryté karty Skryté karty Angela Marsons

Kim řeší další případ, který je jak pavučina. Výborné čtení a ten konec mě dostal.. zrovna toho jsem se bála a slzy v očích.

30.01.2025 5 z 5

Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Skvělá kniha , pokaždé mě pohltí a prožívám případ s nimi. Skvěle sehraný tým, který funguje.

07.01.2025 5 z 5

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Tak tohle byla pecka, skvělá kniha plná zajímavých zvratů a lidských osudů. Rozhodně sáhnu po dalším díle.

02.01.2025 5 z 5