Verulesa Verulesa komentáře u knih

Moře klidu Moře klidu Katja Millay

I po tolika letech, kdy ji čtu znova, je to prostě 5 hvězd. Pořád je to síla.

17.07.2021 5 z 5

Nevhodné! Nevhodné! Vi Keeland

Vi Keeland mám fakt ráda, ale tohle bylo prostě “meh”. Hlavní postavy neoslovily, děj dost podobný Odvrácené tváři lásky od Colleen Hoover, ale ve slabším provedení. Plus čekejte místy dost nic moc překlad a gramatické chyby.

02.07.2021 2 z 5

Jednou za život Jednou za život T. L. Swan

Jako od tohoto žánru nemám nikdy moc vysoká očekávání, ale tohle? PANE BOŽE! Moje nejhůř investovaný peníze v tomto roce. Rozhodně. Hloupý, hloupý, hloupý.

13.06.2021

Struny lásky Struny lásky Samantha Young

Půjdu proti proudu, ale za mě víc jak jedna hvězdička ne. V momentě, kdy si postavy začnou vzájemně dělat hluboký psychoanalýzy, tak pro mě příběh skončil a knihu jsem odložila. Na tohle nemám.

24.05.2021 1 z 5

Letní sázka Letní sázka Emily Henry

Už je to hodně dlouho, kdy jsem četla TAHLE dobrou romantiku. Dojala jsem se i smála nahlas. Oceňuju výbornou chemii hlavních postav a originální příběh. Dostala jsem daleko víc, než jsem čekala. Pro mě zatím určitě nejlepší knížka roku.

19.05.2021 5 z 5

Možná tentokrát Možná tentokrát Kasie West

Achh..boží. Škoda, že se to čte tak rychle.

14.05.2021 5 z 5

Hrdina věků Hrdina věků Brandon Sanderson

Tenhle díl byl taaak natahovanej, že ani závěr knížky moje hodnocení nevylepší. Každá kapitola mě bolela.

03.04.2021 3 z 5

Dědictví krve Dědictví krve Amélie Wen Zhao

Hvězdičky dolů dávám za:
- zranění hrdinů (někoho škrábneme mečem, ale nevadí, jede se dál a ošetřovat to taky nebudem..btw těch zranění, co autorka následně ignorovala bylo v knize víc)
- motivační proslovy a hrozný moudra, který pronáší osoby cca 18tiletý, tak ty byly vyloženě na facku
Jinak vadilo mi toho víc, včetně chyb v knize, ale tyhle dva body mi rejpaly žílu nejvíc.

11.02.2021 3 z 5

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Hvězdičky dolů dávám za:
1) scénu na začátku v kavárně, to jsem měla úplně chuť knížku zavřít, jak stupidní mi přišla
2) sexuální scény, protože je autorka fakt neumí

20.01.2021 3 z 5

Jak si zamilovat Vánoce Jak si zamilovat Vánoce Karen Schaler

Úplně jsem cítila, jak mi klesá IQ..

28.12.2020 1 z 5

Nelituju ničeho Nelituju ničeho Colleen Hoover

Po dočtení přišlo trochu zklamání a přitom ani nedokážu vyloženě říct proč. Příběh je síla, jako vždycky od Colleen, smutnej a plnej životních srač*k... ALE. Možná to bylo tím, že hlavní hrdinky byly dvě a já se na ně nedokázala pořádně naladit, fakt netuším, ale něco mi v knize chybělo.

27.11.2020 3 z 5

Rod země a krve Rod země a krve Sarah J. Maas

I když nějaký drobný výtky mám (jako třeba ten “hollywoodskej” konec), tak je to pořád boží a strašně čtivý. A oproti minulým knížkám bych řekla velký posun :) Těším se na další.

03.11.2020 5 z 5

Rozetmění Rozetmění Jay Kristoff

Myslela jsem, že to ani nedočtu. Pořád to samý omílaný dokola. Pomsta, pomsta, pomsta, blá, blá, blá, pak to proložíme nějakým sexem a zase znova. Chování hlavních postav už mně taky slušně iritovalo. Z Trica poslušnej pejsáčej a Miu bych nejradši killnula já sama.

03.09.2020 1 z 5

Červená, bílá a královsky modrá Červená, bílá a královsky modrá Casey McQuiston

Tohle bylo tak přeslazený, až mi to rejpalo žílu.

12.08.2020 2 z 5

Ukradený polibek Ukradený polibek L. J. Shen

Uf, si říkám jestli i ta jedna hvězda není moc. Chlap hroznej zmetek a láska k náctiletý panně, jeho osudovy lásce, ho strašně změní. Kolikrát už tady tohle bylo.. A ty dialogy? No chci vidět, kdo by tohle z pusy v reálu vypustil

05.05.2020 1 z 5

Rytmus, já & Malychin Rytmus, já & Malychin Mariana Zapata

Jednoduchá oddechovka, žádný drama a ten humor mě osobně bavil moc. Pochechtávala jsem se celou dobu :)

03.05.2020 5 z 5

V zajetí zimy V zajetí zimy Naomi Novik

Tohle mě bavilo moc. Snesla bych teda o něco méně prostoru pro vedlejší postavy a více pro hlavní hrdinky, ale i tak velký dobrý.

23.03.2020 5 z 5

Hříšní světci Hříšní světci Emily A. Duncan

Ježíši to bylo skvělý. Po delší době parádní ya fantasy. Nemůžete přestat číst a přitom si to chcete šetřit, abyste to tak rychle nezhltli.

29.02.2020 5 z 5

Kniha života Kniha života Deborah Harkness

Tak za mě asi nejhorší díl z celé série. Celá kniha neuvěřitelně nudná a když už se dopracujeme k závěru a nějaké akci, tak ten je tak stručný, že ani nemrknete. Dekuju, už nikdy víc :-D

17.11.2018 1 z 5

Tisíc polibků Tisíc polibků Tillie Cole

Nemám slov, překrásná kniha!

15.07.2017 5 z 5