verulik196

Je to takové pohodové čtení, děj plyne rychle (možná až moc rychle), sotva jsem se začetla, už jsem byla na konci ;) Určitě doporučuji, stojí za přečtení.

Vážně netuším, jak se to stalo, ale najednou jsem na konci. Takže už si jdu pro další díl, snad bude taky tak dobrý.

Upřímně, nechápu, proč má knížka tak nízké hodnocení. Četla se rychle a příjemně, děj rychle rychle plynul a teď mi nezbývá, než si vzít druhý díl.

Asi jsem v knížce úplně nenašla to, co ostatní, místy mě příběh nebavil, jindy jsem se zas od knížky nemohla odtrhnout. A ten konec... Myslela jsem, že na mě čeká další kapitola, ale místo toho tam byl jen slovníček. Celkově se mi kniha líbila, ale přišlo mi, že opravdu dobrý a napínavý příběh začíná až ke konci. Tak snad další díl bude napínavý celý :)

Ohromující, úžasná, skvělá.... Věřte mi, že tato knížka je více než dokonalá. Je nabitá akcí, emocemi a vším, co má správná kniha mít. Rozhodně se u ní nemůžete nudit. První díl se mi líbil opravdu hodně, ale tohle je něco!

Knížka byla tak úžasná, jak jsem doufala. Takže hurá na další díl!

Tato série si mě získala okamžitě a tohle nadšení mě nepustilo ani v posledním díle. Knížka byla jako vždy čtivá a dostala jsem se tedy na konec rychleji, než bych chtěla :-)

Knížka se četla rychle a příjemně, ale mohla být lepší. Nebylo to moc strašidelné a ani napínavé. I tak se mi ale líbila a určitě si přečtu další díly.

Tenhle i předchozí díly se četly tak lehce, že se mi ani nechtělo věřit, že už jsem na konci. Příběh plynul rychle, nebyla tam žádná slabá místa a bylo to i hodně napínavé. Jednoduše řečeno, tahle série je naprosto dokonalá.

Snad nejlepší díl. Přečetla jsem za jeden den většinu stránek. Příběh plynul rychle a vše skončilo, jak má. Takže za mě spokojenost.

Asi se mi tento díl líbil trochu víc než první, četl se rychle a příjemně, takže jsem spokojená :-)

Pěkná odpočinková knížka. Není to sice žádné vrcholné dílo, ale i tak se mi hodně líbila.

Znám hodně knížek, kde se Na větrné hůrce chválí, a kde to je nejoblíbenější kniha postav, a tak jsem si řekla, že si ji taky musím někdy přečíst. Když jsem se zorientovala ve všech jménech a vztazích a začetla do vyprávění paní Deanové, musela jsem uznat, že to je nádherná knížka. Čtivě popisuje životy hrdinů a jejich osudy. Charaktery postav jsou vykresleny tak, jak ti bývá jen ve starších knihách a je to psáno přístupným jazykem, který určitě nikoho nemůže odradit. Rozhodně stojí za přečtení.

Tak a zase je přede mnou dlouhé čekání.
Myslím, že vše podstatné už bylo napsané - je to skvělá knížka ze skvělé série od skvělé spisovatelky se skvělým obalem... No prostě není co kritizovat.

Celá série se mi moc líbila a ani tento díl není výjimkou. Sice mě trochu nudily zdlouhavé pasáže o boji nebo útěku, které bývaly nekonečné, ale i tak jsem s knížkou spokojená. Jsem ráda za ten konec, protože celou dobu jsem si tím lámala hlavu... Nakonec se všechno šikovně vyřešilo a zakončilo.
Takže na závěr.., určitě si to přečtěte!

První díl se mi moc líbil, ale ani tento nezklamal. Kromě skvělého příběhu je knížka opět doplněna záhadnými fotografiemi a celkově působí tak starobyle. Za mě super ;-)

Knížka se mi hodně líbila, četla se svižně - měla jsem ji přečtenou za pár dní (jen ve škole jsem stihla 50 stránek). Hodně mě zaujala svou myšlenkou a celý příběh byl originální a zajímavý, akorát začátek byl trochu pomalejší. Přesto nemohu jinak než doporučit.
Co se týče filmu, líbí se mi, ale je hodně zjednodušený. Asi jako by se udělal výtah z knihy a ten se zfilmoval. Takže průměr.

Zpočátku mě to vůbec nebavilo, nemohla jsem se do toho začíst a hodně mi vadilo, jak je to psáno nespisovně (no není to paradox? kniha mě učí mluvit nespispvně :D ) . Ale pak se mi to konečně začalo líbit a bavit. Není to žádné vrcholné dílo, ale i tak jsem celkem spokojená.

Řekla bych, že to byl asi nejlepší díl z této série. Knížka měla větší spád než předchozí a především na konci mě neustále ohromovala (Jem). Na Nástroje smrti nemá, ale i tak to byla skvělá trilogie a jsem ráda, že jsem se ji rozhodla číst.

Stejně jako předchozí díl byl i tento hodně čtivý. Ale přišlo mi, že je v něm málo akce. Stále se vymýšlely plány, ale samotné provedení plánu bylo krátké a předvídatelné. Konec mě ale překvapil. Za mě to je skvělá knížka, ale na původní sérii nemá.