verulik196

Knížka byla čtivá, denně jsem přečetla okolo stránek. Ale na Nástroje smrti nemá, v zásadě se v ní nic moc nedělo - pozbývala nějaké větší akce. Asi mi prostě jen nestačilo, že se to odehrává ve známém prostředí. I tak ji ale doporučuju, čte se dobře a přes všechno to je hodně dobrá knížka.

Za mě spokojenost. Líbil se mi autorčin styl psaní a originální myšlenka. Zpočátku jsem se nemohla začíst, pak mě ale vtáhla do děje a měla jsem ji dočtenou za dva dny. Nebyla to pecka, ale i tak to bylo super a rozhodně stojí za přečtení.

Je škoda, že jsem první, kdo tuto knížku komentuje, protože je to moc pěkný příběh. Určitě doporučuju.

Skvělé jako vždy. Knížka byla plná napětí a nejistoty, neustále jsem musela pokračovat ve čtení. Moc se těším na další díl, z konce je jasné, o čem zhruba bude a moc se na to těším.

Taková milá pohodová knížka. Sérii jsem četla před rokem, takže jsem si to oživila. V zásadě se v ní nedozvíte nic nového, ale příběhu to neubírá na kvalitě, čte se rychle, já jsem dneska přečetla 130, tedy většinu stránek.

Opět jsem nebyla zklamaná. Tahle série se jí podařila. Doufám, že poslední díl bude stejně dobrý jako oba předešlé.

Tak a mám dočteno. Knížka se mi strašně moc hodně líbila, četla jsem ji v každé volné chvilce, takže mi to netrvalo dlouho.
Rozhodně si ji přečtěte, je skvělá, nebudete zklamané!

Bylo příjemné se vrátit zpět do prostředí Selekce. Knížka byla napsaná poutavě (ostatně jako všechny ostatní), takže jsem ji přečetla rychleji než bych chtěla ;-)
Určitě si ji taky přečtěte, nebudete zklamané!

No, tak nějak nevím, co na to říct. Četla jsem to jen kvůli školní čtenářské výzvě, jinak by mě nenapadlo si ji přečíst.
MŮŽE OBSAHOVAT SPOILERY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale ke knize. Zpočátku jsem si říkala, že je to naprostá blbost, ale je to čitelné, takže jsem byla celkem spokojená. Později jsem měla pocit a myslím, že to není jen pocit, že některé ty bajky jsou úplně absurdní. Tak např. když vytáhnete nápoj z lednice a o několik hodin později zjistíte, že to pro už není chladné. Hmm, čím to asi bude? Anebo když koťata si myslela, že nějaká stará paní je gravitace. To že té spisovatelce už docházely nápady, je zřejmé.

Super kniha. Určitě se najdou lepší, ale špatná rozhodně nebyla. Takové pohodové čtení, u kterého nemusíte moc přemýšlet. Začátek byl trochu zdlouhavější, ale pak jsem se začetla a za dva dny jsem to měla dočtené.
Jen mi to trochu připomínalo Twilight ságu, Saul mi hrozně připomínal Carlisla.
Ale celkově musím říct, že se mi ta kniha líbila.

Skvělá kniha, u které jen otáčíte stránky dál a dál, až zjistíte, že jste se dostaly na konec.

Opět naprosto skvělý díl! Celá kniha byla naprosto vydařená, dozvěděli jsme se toho více o Celaeněniné minulosti a bylo tam více magie (upřímně, když jsem začínala číst první díl, nenapadlo by mě, že se tam budou vyskytovat nadpřirozené věci).
Celkové bych akorát trochu zkrátila kapitoly o Manon, protože když zrovna bylo něco napínavého, neměla jsem chuť číst kapitolu o čarodějnicích a wyvernech, ikdyž jsme se díky tomu dozvěděli, něco nového o králi.

První díl byl skvělý, o tom není pochyb, ale tento ho rozhodně předčil! Třetí díl má být ještě lepší, takže se už nemůžu dočkat ^_^

Názory na toto knihu byly velmi smíšené, tak jsem se obávala, jestli se mi to bude líbit. Kniha byla stejně jako předchozí díly naprosto dokonalá. Často tu bylo napsáno, že je Eadlyn svým chováním štve. Podle mě hodně přehánějí. Eadlyn je trochu namyšlenější, ale ona žije v paláci celý život a každý den ji s oblékáním pomáhá komorná. Co čekáte? Vy byste taky byly takové. V každém případě neváhejte si toto knihu přečíst, protože je naprosto úžasná!

Snad každý čekal na nějaký happy end, vzhledem k tomu, jak skončily oba předchozí díly. A taky se tak stalo. Nemohu jinak, než dát 5 hvězd, protože kniha byla opět naprosto dokonalá. Někdy mě sice štvalo Emminé chování, ale to není důvod přestat se čtením rozečtené knihy ;-).

I přesto, že mě 2. světová válka nijak zvlášť nezajímá, kniha byla naprosto úžasná. Neváhejte a přečtěte si ji!!!

Dříve mít černou pleť nebo být žid představovalo velký problém. Rozdělení obyvatelstva podle barvy krve se mi proto zdá reálné. Líbí se mi myšlenka, že existují nadlidi, lidé, kteří vládnou a mají lepší podmínky pro život než "obyčejní" lidé s rudou krví. Kniha byla plná zvratů a napětí, je skvělá a doufám, že druhý díl nezklame.

Těžko říct, který díl je lepší, jestli Důvod dýchat nebo Sotva dýchám - oba jsou totiž naprosto dokonalé! Věřím, že i v posledním díle bude laťka nasazena stejně vysoko a že všechno dobře dopadne, protože alespoň jeden díl si zaslouží šťastný konec.

Tato kniha mě naprosto dostala, byla jsem nucena číst dál a dál, až jsem se dostala na konec, který je fakt síla - doporučuji!

Nádherná kniha plná optimismu. Stejně jako Nebe je všude i tuto knihu autorka ozvláštnila. Moudra z babiččiné Bible a bláznivé Noahovy nápady na obrazy si prostě musí každý zamilovat. Dávám pět hvězdiček, ale to je málo!
AUTOPORTRÉT: chlapec v mixéru :-D