Veve131 komentáře u knih
Knihu jsem přečetla za odpoledne. Skvělý příběh a nedovedu se představit jak to ty děti zvládnou. Rozhodně to není moje poslední kniha od této autorky. Těším se na další.
Začala jsem nejdříve číst příběh Veroniky a pak Jáchyma. Zajímavý nápad, napsat jeden příběh ze dvou stran. Pěkná oddychová kniha, líbila se mi.
První polovina se mi líbila více. Celkově je to pěkná kniha a párkrát jsem se od srdce jsem se zasmála. Lehké oddychové čtení.
Kniha se mi líbila. Zajímavé a poučné. Škoda, že se mi dostal do ruky jako první 3 díl. Určitě si přečtu další díly.
Skvělá kniha! Pěkně napsané, vtipné, nutí nás zamyslet se sami nad sebou.
Kniha se mi moc líbila. Četla jsem jedním dechem. Povídání pana Bernarda je velice zajímavé a nenudí, moc mu fandím.
Skvělá kniha! Na začátku mi chvilku trvalo než jsem pochopila o co jde. Velmi originální!
Moc nadšená jsem z knihy nebyla. Zdálo se mi to zdlouhavé, hlavní hrdinka mi nebyla od začátku sympatická...
Zajímavá kniha. Do poslední chvíle mi nebylo jasné kdo je vrah. Už mám připravenou Červenku.
Zajímavě popsaný život na dvoře krále Edvarda i celý život Alice. Kniha se mi líbila, stojí za přečtení.
Kniha byla super! Přečetla jsem ji za odpoledne, jen mě překvapil tak náhlý konec. Už se těším na další knihu od Kateřiny :-)
Kniha mě nezklamala. Petrusová je skvělá spisovatelka. Vtipně a zajímavě napsané. Už se těším na další její knihy.
Skvělá kniha! Doporučovala bych všem jako povinnou četbu knih Mým marodům a Zaříkávač nemocí. Je to lepší než polykat prášky!