Veve131 komentáře u knih
Kniha se mi dostala do ruky úplnou náhodou. Byla jsem na posledním rozloučení v pohřebce u babičky Aleny a večer jsem náhodou viděla rozhovor Dana v televizi, kde mluvil o svém dětství a knize. Ihned jsem ji objednala a přečetla jedním dechem. I když je to velmi citlivé téma, je kniha plná humoru, který neurazí.
Sleduji Rosťu a Peťku ve skupině 5pz už delší dobu a zjistila jsem, že neumím dýchat, tak se to učím. Je úžasné jak dech dokáže zklidnit. Kniha se mi moc líbila, vše krásně vysvětleno a nikdo nikoho do ničeho nenutí. Je na každém jak si to přebere.
Skvělá kniha a vše dává smysl! Všem doporučuji přečíst a kdo chce bude na sobě dál pracovat a kdo nechce nemusí. Volba je jasná.
Kniha je skvělá, jako předchozí. Pana doktora Vojáčka sleduji už pár let a stále mě posunuje dále. Za to jsem mu vděčná !!!
Skvělá kniha, pro mě už třetí od Martina Moravce. Zajímavé čtení od začátku do konce. Už těším na další knihu.
Další skvělá kniha od tohoto autora. Dostala jsem darem kurz kryjemevamzada, kde Marek Dvořák vše krásně vysvětluje společně s Nikol Leitgeb a moc jsem se těšila až si knihu přečtu. Je opravdu skvělá!
Další skvělý příběh HH. Několikrát jsem měla pocit, že už je to vyřešené a vrah je jasný. Opět bylo vše jinak.
Zajímavá kniha, plná odborných výrazů jak funguje naše tělo jako celek. Rozhodně stojí za přečtení.
Skvělá kniha, vše je srozumitelně vysvětleno. Hodně receptů jsme doma vyzkoušeli a jídlo je vynikající. Všem doporučuji si ji přečíst.
Čtení vnoučatům. Kniha je moc pěkná, stejně jako první díl. Doporučuji!
Zajímavě vysvětlené základy zdravé výživy. Kniha je pěkně zpracovaná a dobře se čte. Už se těším na druhý díl, který jsem dostala jako dárek.
Další skvělá kniha pana Nešpora.
Četla jsem vnoučatům, moc pěkné. Vrátila jsem do dětství. Už se těším na další příběhy s čertíkem.
Kniha byla dárek pod stromeček a je skvělá, přečetla jsem ji jedním dechem. Kdo má rád české kriminálky určitě nebude zklamán.
Je to moje první kniha od autora a četla jsem ji hodně dlouho. Podle nadšení dcery a komentářů jsem čekala více. Připomenula jsem si místa, která jsem navštívila a mám pár inspirací kam se podívat.
Kniha se mi dostala do ruky náhodou a rozhodně mě nezklamala. Humor pana Nešpora se mi líbí.
Skvělá kniha!!! Doporučuji každému přečíst. Po přečtení jsem rozhodla řešit zdravotní problémy.
Mně se kniha moc líbila. Margit mám ráda a dlouho ji sleduji.