Veve131 komentáře u knih
Knihu doporučuji k přečtení. Je až děsivé, jako to dnes funguje a vše do sebe zapadá. Rozhodně mám o čem přemýšlet!
Kniha se mi líbila, hlavně historická část. Zajímavé prolínání historie a současnosti.
Skvělá kniha, přečetla jsem jedním dechem. Knihu jsem dočítala v noci od 3 hod do rána. Skvěle popsaný režim v Sovětském svazu, až z toho mrazí v zádech. Všem doporučuji. Děkuji ostatním čtenářům, kteří nedoporučují film. Využiji čas lépe.
Knihu jsem přečetla, ale moc nadšená jsem nebyla. Nevím jestli je to mojí momentální podzimní náladou, v životě jsem nedočetla jen jednu knihu. Tak tato je na tom ještě dobře:-)
Kniha se mi líbila, má to spád. Zajímavý příběh, styl psaní...
Toto byla moje první kniha od tohoto autora a líbila se mi. Když čtu komentáře níže tak si musím přečíst další a zjistit jestli jsou zajímavější.
Skvělá kniha, četla jsem jedním dechem. Vůbec mi nevadí, že se příběh od historie liší.
Skvělá kniha, všem doporučuji!
Kniha se četla moc hezky, ale s historií to nemá nic společného. Přes to doporučuji jako oddechovou četbu.
Knihu všem doporučuji! Velmi pěkně napsané. Životní příběhy čtu moc ráda. Kniha nakonec skončila pro Márínu dobře, ale muselo to pro ni být moc těžké. Je to děsivé, něco takového zažít!
Skvělá kniha, četla jsem jedním dechem. Napínavé od začátku do konce.
Knihu jsem přečetla za odpoledne. Skvělý příběh a nedovedu se představit jak to ty děti zvládnou. Rozhodně to není moje poslední kniha od této autorky. Těším se na další.
Začala jsem nejdříve číst příběh Veroniky a pak Jáchyma. Zajímavý nápad, napsat jeden příběh ze dvou stran. Pěkná oddychová kniha, líbila se mi.
Knihu jsem přečetla jedním dechem. Velmi zajímavé a poučné. Určitě si přečtu další knihy od tohoto autora.
První polovina se mi líbila více. Celkově je to pěkná kniha a párkrát jsem se od srdce jsem se zasmála. Lehké oddychové čtení.
Odpočinková četba. Četla jsem další díly o životě Lucky jako dospělé ženy. Pro mě to bylo zajímavější.
Kniha se mi líbila. Zajímavé a poučné. Škoda, že se mi dostal do ruky jako první 3 díl. Určitě si přečtu další díly.
Skvělá kniha! Pěkně napsané, vtipné, nutí nás zamyslet se sami nad sebou.
Zaujal mě obal knihy. Malá knížečka k odpolední kávě. Pobaví a neurazí.