vikimi komentáře u knih
Luxusní dílo, moc ráda se ke knížce vracím. Škoda, že je to jediná kniha, kterou autorka napsala!
Celou dobu jsem měla představu, jak to dopadne. Ale konec byl jiný, možná trochu neočekávaný. Nevím, jestli to pro mě bylo tak dobře nebo ne.
Kniha mě moc nezaujala, jediné, co jsem si doopravdy zamilovala, byl August a potom ta kniha, kterou napsal Peter Van Hetoun.
Podobných příběhů(o nemoci a následné smrti mladých či dospělých lidí) jsou jistě stovky, takže nelze autorům vyčítat, že by náhodou někde něco opsali nebo si upravili cizí myšlenku. Takový je život, nepředvídatelný a někdy pěkně na nic, každopádně kniha mě nezaujala, byla v tolika ohledech - aspoň pro mě - až příliš nereálná!
Knížka se mi nelíbila a obdivuji lidi, co se prokoušou dalšími díly, já to u prvního vzdávám. Já bych nemohla. Ethan za Lenou pořád dolézá, Lena je nerozhodná a všechno působí tak nereálně, tak přehnaně. Vůbec jsem si to neužila. I když film nebyl nic moc, tak tohle bylo ještě horší. Sice bylo zajímavé, jak se spolu mohli v duchu bavit, ale jinak to bylo víceméně o ničem, plytké a jednotvárné. Bohužel!
Je to knížka, ke které se ráda vracím. Odpočinu si u ní, zasměju se a také si užiju ty romantické scény. Je to příjemně plynoucí oddechovka.
Rozhodně doporučuji! :-)
Moc hezky se knížka četla, příjemné a dobře vykreslené prostředí. Hlavní hrdinka byla fajn, další postavy taky. Milicent byla dobře vyhrocená a macecha na můj vkus taky. Doporučuji ;)
Moc hezky se četla. Doktorka i Ben mi bylo sympatičtí, děj hezky plynul. Vrah měl zajímavou mysl i poslání. Díky za tuhle knihu.
(SPOILER) Příjemné čtení se spoustou postav a jejich zajímavým životem. Příběhy s vínem a vinicemi se čtou pěkně. Trošku mi to přišlo jako taková krátká sága. Detektivní zápletka byla snadno rozluštitelná, ale přesto dobrá, protože se tam toho stalo tolik.
Tušila jsem, že Helena nebude tak čistá, jak se prezentovala. Mám radost, že jsem měla správné tušení.
Děkuji za knihu a hezký příběh.
Zajímavé, k zamyšlení, chytré a promyšlené myšlenky, jestli to dává smysl i ostatním než mně. Knížka na jedno přečtení. Díky za ní.
Chvílemi dobrý, chvílemi nic moc. Řešení příběhu se mi nelíbilo. Hold jsem asi na klasiku.
Myslím, že největší problém tkví v tom, že jsem viděla film dříve než četla knihu. Byla jsem dost zmlsaná Jennifer Lawrence a výkony dalších skvělých herců. A také přidanými událostmi na víc, které byly opravdu zábavné.
Kniha je o bolesti a o tom, že každý se s trápením vyrovnáváme po svém. Jsem ráda, že jsem si ji přečetla, byla mi v tuhle chvíli blízká. Bohužel si neumím představit, že bych ji četla znovu.
Přesto děkuju autorovi za jeho práci! ;)
Krásné ilustrace. Málo textu. Šlo by určitě dopilovat, víc si s tím pohrát, jít do hloubky. Velká část textu je v ohybu stránek, kazí to celkový dojem a špatně se to čte.
Příběh dobrý ;) dávám 3* z 5, protože mi to přijde šité horkou jehlou, nicméně autorce děkuji ;)
Tuto knihu překládal jiný člověk, což bylo hned poznat. Postelové scény nepůsobily tak lacině a špinavě. Bohužel se celou dobu jako u prvních dvou dílů dalo předpokládat, jak to bude pokračovat. Jsem ráda, že je to jen triologie, další knihu bych už číst nedokázala. Velké zklamání. Ti dvě prakticky nic nedělají jen to, že spolu neustále spí. Je to hodně zvláštní pohádka. 50 Shades of Grey mi přišlo příběhem reálnější.
Druhý díl byl ještě slabší než ten první. Za mě zklamání. 50 Shades of Grey jak přes kopírák. Nic nového a spousta špinavě pospaných postelových scén.
Zápletka velmi dobře promyšlená, ale kniha se mi nedobře četla. Jsem zvyklá na styl Quinn, Jeffries, tohle bylo slabší, ale zase velké plus bylo, že zde konečně nejsou žádné postelové scény.
Knížka mě nezaujala, i když jsem špatně uhodla, kdo je pachatel. Slabý odvar toho, co M. H. C. dokáže naspat.
Knizka me nenadchla, a tak jsem se ctenim skoncila nekde v pulce. Neda se nic delat. :/
Pribeh byl hezky, dobre se cetl. Vynechala bych ty milostne sceny a byla bych spokojena ;)
Uzasna kniha a hlavne velmi silna a schopna autorka. Obdivuji jeji silu a doufam, ze se do stastny dni a k sebelasce take dopracuji. Doporucuji vsem!
Knizka byla hodne vlekla, bylo ale krasne, jak se pribeh postupne odkryval. Vrah se dal snadno uhadnout, protoze tam ani zadny jiny mozny pachatel nebyl.
Knizku povazuju za slabsi, zdlouhavou a urcite bych ji si neprecetla znovu.