viola5163 viola5163 komentáře u knih

Čtenářka Čtenářka Traci Chee

Je to úžasný, napínaví příběh. Hodně mě ohromil svět, který autorka vytvořila, ten systém. Hlavně pohled zdejších lidí na posmrtný život a písmo.

21.02.2020 4 z 5

Temná krása Temná krása Mary E. Pearson

Velkolepé vyvrcholení série. Úžasná bitva. Podle mě páry skončily jak měly, byla jsem spokojená.

16.10.2019 5 z 5

Po stopách démona Po stopách démona Cami Wolf

Příběh je zajímavý a je zde více nadpřirozených postav než jen upíři a vlkodlaci, ale po celou knihu se opakuje scénář únos, záchran, únos, záchrana...Jsou zde i hezké momenty a čte se to rychle. Doufám, že další kniha bude lepší. Bylo by super kdyby byla o Kevinovi.

05.12.2024 3 z 5

Pán z Vysočiny Pán z Vysočiny Hannah Howell

V knihách od Oldagu mám hrozně ráda určité propojení. Super počtení na odreagování.

30.04.2024 5 z 5

Zmije a křídla noci Zmije a křídla noci Carissa Broadbent

Krásná, zase jinak pojatá upíří série. Moc se těším na další díly a moc chválím překladatelku.

30.04.2024 5 z 5

Ta druhá Belle Ta druhá Belle Whitney G. (p)

Je to zajímavé a díky pouhým dvě stě stránkám jsem si to užila, ale jinak to není nic zas tak velkého a konec je zbytečně uspěchaný, takže vyřešení problému nevypadá reálně, protože se postavy udobří zničehonic.

26.02.2024 4 z 5

Cesta k oltáři Cesta k oltáři Cathy Maxwell

Další úžasná kniha z této edice.

26.02.2024 5 z 5

Magie havranů Magie havranů Margaret Rogerson

Myslím si, že určitě tato kniha stojí za přečtení. Jen je škoda, že jí divné dialogy ubírají na kráse.

15.01.2023 3 z 5

Vdej se ještě dnes Vdej se ještě dnes Linda Needham

Je hodně dobře napsaná a čte se rychle.

03.04.2022 4 z 5

Koruna kouře Koruna kouře P. M. Freestone

Bohužel, čekala jsem, že i druhý díl bude mít nějakou tu jiskru, ale bohužel.
První půlka knihy je pomalá, druhá zase utíká moc rychle a nakonec boje působí, tak že je všechno až moc jednoduché. Bylo tam však i pár částí které se mi líbily a autorku mám za tuto sérii ráda a těším se na další její knihy.

27.03.2022 3 z 5

Plamen v temnotě Plamen v temnotě Sabaa Tahir

Super pokračování a překvapení na konci.

18.02.2022 4 z 5

Zrazená Zrazená Kiera Cass

Není to kdoví jaký bum, ale bavilo mě to více než první díl a je to dobrá od dechovka.

12.02.2022 4 z 5

Svůdná Amber Svůdná Amber Sue Rich

Pěkné, jednoduché, dobře se četlo. Zbožňuju tuhle edici.

07.11.2021 4 z 5

Rebelka Rebelka Jana Pronská

Můj první historický román, který mě absolutně nadchl. Kus z historie a kus z romantiky. Je to lehké čtení, doporučuji všem kteří s historickými romány začínají.

19.10.2021 5 z 5

Hraběnčino přiznání Hraběnčino přiznání Jillian Hunter

Krásná dvojice v hlavní roli, napětí, pěkná obálka a rychle se čte.

19.10.2021 5 z 5

Kosti Mraza Kosti Mraza Alžběta Bílková

První knihy od této autorky, její předchozí knihu se mi moc nechtělo číst, nesedla mi, ale tohle bylo něco jiného. Krásně vyzdvižená slovanská mytologie. Akorát prvních sto stránek mě moc nebavilo, ale potom děj nabral na obrátkách. Vývoj vztahu dvou hlavních hrdinů byl pěkně popsaný. Konec mě sice moc nepotěšil, ale byla to příjemná změna, konec byl dojemný, velice mě dojal.

10.09.2021 4 z 5

Půvabná Jade Půvabná Jade Sue Rich

Někdy mě štvala hlavní hrdinka, ale jinak byla skvělá a ostatní postavy také. Prostření je pěkné a neustále se mění. Dobré na oddych.

15.02.2021 4 z 5

Statečná lady Catryn Statečná lady Catryn Hannah Howell

úžasné dobrodružství, nadpřirozené schopnosti, svižný děj a jeho místo se neustále měnilo což děj zpestřuje.

24.01.2021 5 z 5

Tajemný sir Argus Tajemný sir Argus Hannah Howell

Působivé svou neobvyklostí, pěkné prostředí a každá z postav má v příběhu svůj význam. Romantická linka vzrušující a realistická i když až na malé detaily co nejspíše autorka trochu přibarvila, ale to člověk obvykle přejde kvůli čtivosti. Kdo hledá dobrodružství, historii a romantiku tak je tato kniha pro něj jak stvořená.

01.01.2021 5 z 5

Iko sama sebou Iko sama sebou Marissa Meyer

Krásné pokračování, akce, hůmor.

10.12.2020 5 z 5