Vlaďkaa4 Vlaďkaa4 komentáře u knih

Batoh, medvěd a osm kartonů vodky Batoh, medvěd a osm kartonů vodky Lev Golinkin

Nevím jestli vůbec můžu hodnotit. Knihu jsem nedočetla a humorné scény pro mě měly velkou pachuť. Přeci jen ta doba není dost daleko.

27.09.2023 3 z 5

Osvětimský proces Osvětimský proces Annette Hess

Kniha se četla moc dobře, ale k Osvětimi existují lepší knihy, které tuto historii popisují.

15.07.2023 4 z 5

Kecy, kecy, kecičky Kecy, kecy, kecičky Karin Krajčo Babinská

Knížka mě donutila k přemýšlení, což bych předem vůbec neočekávala. Dýchla z ní na mě ohromná pokora a víra v lásku. Když se sejdou dva, kteří se mají potkat tak je to jedna pohádka. Ovšem na té pohádce je kopa práce.
Nechci hodnotit grafiku mě nerušila, důležitý je pocit co si odnáším.

19.01.2023 5 z 5

Zamilovaná hypnotizérka Zamilovaná hypnotizérka Liane Moriarty

Neurazí, ale ani moc nenadchne.

07.08.2022 4 z 5

Rok blba Rok blba Jiří Hnilička

Ale jo, občas se i zasmějete a jako oddechovka je to super.

22.07.2022 3 z 5

Levhart Levhart Jo Nesbø

Přišlo mi divné, že bychom znai vraha 200 stránek před koncem knihy.

22.04.2022 4 z 5

Obchůdek na rohu Obchůdek na rohu Nicola May

Souhlas oddechovka a pohádka pro dospělé

07.04.2022 4 z 5

Závan smrti Závan smrti J. D. Robb (p)

Nevím, ale já se docela nudila. Manžel poručíka Dallasové, vždy někdy vytáhne z rukávu trumf, je tak dokonalý až to leze na nervy. Nevím, ale detektivka, kde se zápletka popíše 100 stran před koncem mě moc neoslovila.

13.03.2022 2 z 5

Panda v nesnázích Panda v nesnázích Markéta Lukášková

Knížku jsem přečetla na základě nějaké upoutávky buď tady nebo v knihovně. A musím napsat, ze se mi to líbilo moc. Jen je opravdu strašné co si můžeme od svých rodičů odnést.

30.12.2021 5 z 5

Saturnin se představuje Saturnin se představuje Miroslav Macek

Milé překvapení. Dost jsem se bála, ale bylo to úsměvné odpoledne s knihou. Jen mi to přišlo krátké.

23.12.2021 4 z 5

Osudové dny Osudové dny Marie Lacrosse

Předchozí díly se mi líbili více.

24.11.2021 4 z 5

Jeden život Jeden život Guy de Maupassant

Není to můj šálek kávy. Nicméně jde o lehce plynoucí příběh plný úskalí, který končí velkou nadějí.

24.08.2021 3 z 5

Hadohlavec Hadohlavec Peter May

Poslední díl ze série, bohužel docela aktuální téma..

07.05.2021 5 z 5

Díky za fíky Díky za fíky Halina Pawlowská

Uz se u autorčiných knížek tolik nesměji. Stíhat dva milence, manžela, deti a práci mi přijde scifi. Ale jako oddechovka v pohodě.

25.03.2021 3 z 5

Na věky věků Na věky věků Ken Follett

Možná, protože byla byla hlavní postavou nezlomná žena, se mi tento díl libil o trochu více než Pilíře země????.

31.10.2020 5 z 5

Chci tvou smrt Chci tvou smrt Peter James

Na začátku mi trochu štvalo opakování toho, ze mezi Red a Brycem byla jedinečná láska...., ale pak do dostalo spad. A konec je takový jaký si neohrožený egoista zaslouží.

18.10.2020 4 z 5

Tady a teď Tady a teď Adele Parks

Mě se to líbilo, do epilogu je to oddechovka. A vlastně je to to pohádka pro dospělé. Jen ten konec.....

24.09.2020 5 z 5

Desátý kruh Desátý kruh Jodi Picoult

Tentokrát nejsem tak nadšená jako z ostatních knížek od Judi Picoult. Pro mě nejslabší kniha.

20.09.2020 3 z 5

Nevěra po americku Nevěra po americku Martina Formanová

Musím souhlasit s ostatními komentáři. Dá se přečíst , ale nenadchne.

22.08.2020 3 z 5

V sevření mrtvého V sevření mrtvého Peter James

Melo to spad, otevira se Roye minulost. Clovek rano nevi co prinese den a nekdy je 30 vterin fatalnich...

10.04.2020 4 z 5