Vlaďkaa4 komentáře u knih
Skoro nevim co napsat, knizka je strasne silna. Cte se vlastne sama jen v jistych pasazich, mi tekly po tvari slzy. Kde se ta zloba v lidech bere? Jak muze clovek cloveku bezduvodne tak strasne ublizovat?
Me se kniha dlouha nezdála, četla se moc dobře. Jen občas naskakovala husí kůže????
Do pulky jsem se musela do cteni nutit. Druha cast uz je mazec. Politika je proste svinstvo.
Asi to neni to nejlepsi co jsem od autora cetla. Nic mene pointa je prekvapiva a troufnu si rict, ze na ni nikdo nemuze prijit. Minulost Roye stale dotira.....
Je to svizne, napinave, a Kate ma sve chyby a tim je velmi lidska. Jsem zvedava jak se tato serie bude vyvijet...
Melo to spad, otevira se Roye minulost. Clovek rano nevi co prinese den a nekdy je 30 vterin fatalnich...
Tohle nikdy nezklame. Dokonce se dovidame, jak Cotton prisel k prezdivce. Plny pocet.
Dobre napsane, zaver prekvapivy. A babicka nastesti taky prozrela.
Zase jsem se tesila jak ti spatni dostanou co proto. A dostali????. Tady vzdy zvitezi dobro- Reacher
Mela jsem nejspis velka ocekavani, precist se to dalo docela rychle, wau nenastalo
Popisovane detstvi se mi cetlo hrozne, v jednu chvili jsem to chtela vzdat.
Kde je Jack, tam to musi dopadnout dobre. Takova drsna pohadka pro dospele. Prave proto mam tohoto hrdinu moc rada
Do poloviny to bylo nudne, velmi vypravne detailne popsana kazda malickost. Ovsem druha pulka a vyusteni pripadu????
Pribeh byl asi zajimavy, ale cetlo se to hrozne. Mozna opravdu prekladem, jak uu nekdo zminoval. Musela jsem se nutit k docteni.
Zatim posledni kniha ze serie, tentokrat jsem tusila rozuzleni relativne brzo, ale to vubec nevadilo. Plny pocet hvezdicek.
Hodne chladnokrevna pomsta, cekat tolik let..... Knizka vyborna
Parada, bez drastickych scen a konec naprosto logicky a presto prekvapivy. 4 kniha od autorky a jdu hledat dalsi.
Vubec nevim jak hodnotit. Urcite to neni muj salek kavy. Nic mene se to cetlo samo a ve finale je to obrovske pohlazeni po dusi. Takove smireni s tim co zivot prinasi je dar a k tomu pozehnany vek.