Vlak7

Jediné, co se mi na knize líbilo, byly krátké kapitoly. Celý příběh Porsche o nicem, žádný posun ve vyšetřování a v posledních 5 stránkách honem honem vyvrcholení. Celým příběhem se na druhé koleji vlekl nudný život mezi hlavní hrdinkou s její matkou. Kniha mohla být poloviční.

Poslední dil velice dlouhy, hodne postav, ačkoliv stále porad napinave a ctive. Celou trilogii hodnotim jako to nejlepší, co jsem zatím cetla, skoda, ze to konci. Zaroven jsem videla všechny tri filmy, z kterých jsem absolutne zklamana, jak hereckym obsazenim, tak odlišnostmi od knih a i docela podstatnými.

Kniha se mi libila az zase na konec pritazeny za usi a to, co prezila L.S. Ve tretim dile hned v 1. kapitole usmevne, ze po prevozu do nemocnice mela L.S. ranu zalepenou paskou z duvodu infekce, ale ze lezela uz s ranou v hline :-D, kam se ji infekce mohla dostat....

Čtivá, oddechová, pohodová kniha. Určitě si přečtu i další knihy od P. Hartla.

Ze by to byla takova pecka, se rict neda. cekala jsem vic, zasmála jsem se 2x.

Poslední díl se mi nelíbil, hodnotím slabé jako první se stejnými pocity. Chyběl mi příběh se samotné nemocnice, Helen, Dora ..

Nenadchne, neurazí. Nejvíce čtivý byl pro mě příběh Dory. Uvidíme, co 2. díl.

Kniha mě chytla ať v poslední třetině. Smutný příběh.

První část mě moc nebavila az na její závěr, Daphiina část super a závěr hlavního mužského hrdiny se mi nelíbil. Celkově zdlouhavé. Krátké kapitoly byly fajn.

Zklamání z rozuzlení příběhu. Hodnotím střídání krátkých kapitol, takže se to dobře četlo.

Čtivé, poslední kapitoly mě moc nebavily, od autorky mě dělí 7 let, ale téměř vše, co popisuje, si pamatuji.

3+, průměrně čtivé a na mě moc zdlouhavé, vraha jsem ke konci trochu předvídala, uvidime, jak zaujme poslední, třetí díl.

A la Bábovky od Radky Třeštíkové, čtivé, závěr knihy, respektive poslední 2 věty jsem bohužel nepochopila.

Japonsko a její kulturu moc nemusím, takže jsem se soustředila pouze na příběh Fiony a Gaba.

Oproti prvnímu dílu premotylkovano, první díl mi přišel víc zábavnější, nicméně hezky závěr, i když jsem tušila, kdo je za objednávkou toho dortu.