vlastus52

Kniha se četla velmi lehce, měla jsem ji přečtenou za dva dny.
Při čtení jsem se ve vzpomínkách přesunula o padesát let zpět - novomanželská půjčka, nesmyslná povinná oslava 1. máje, dlouhé čekání na byt atd......jako bych tam byla.
Již se těším na další knihy této autorky.

Velmi čtivá, romantická kniha, kterou nelze odložit :-)

Velmi krásný a dojemný příběh. I když v komentářích padlo upozornění - nečíst v hromadných dopravních prostředcích - neposlechla jsem a četla. Samozřejmě jsem bulela a vypadala jako blbec, ale nelituji.

Je to má první kniha od tohoto autora, ale věřím, že ne poslední. Už se těším na další. Kniha se velmi dobře četla.

Za mě nic moc. Podle mě prvních sto stran - nuda, pak se to celkem dalo, dočetla jsem. Četla jsem i lepší.

Skvělá kniha, nemohla jsem se od ní odtrhnout, dokud jsem ji nedočetla. Skvělá autorka :-)

Přečteno jedním dechem, bylo tam vše, co tam mělo být. Garwoodka je prostě skvělá

Z knihy jsem byla zklamaná, nedokázala jsem se do ní začíst, bohužel jsem ji nedočetla. Velmi jsem se na ni těšila, protože Zapomenutá zahrada i Tajemství letního odpoledne se mi líbily.

Z počátku jsem byla trochu zmatená, než jsem přišla na to, zda se děj odehrává před či po nehodě, pak se to ale zlepšilo. Je to pěkná kniha, ale na druhou knihu - NEŽ JSEM TĚ POZNALA - prostě nemá :-)

Moc pěkná kniha, všem doporučuji, již se těším na další - Ztracená naděje

Knihu jsem přečetla jedním dechem, moc se mi líbila. Trochu romantiky, trochu napětí - tak to mám ráda

Takovou kravinu jsem dlouho nečetla. Chtěla jsem ji odložit, ale protože to nemám ve zvyku, tak jsem ji silou vůle dočetla. Nikdy se k ní nevrátím!

Taková červená knihovna. Romantická oddechovka od které se nejde odtrhnout. Za mně dobré. :-)

Pěkné čtení v klidovém režimu po operaci, autorka opět nezklamala

Pěkná kniha, dobře se četla, napínavá i romantická dohromady. To mám ráda. :-))