vlkove komentáře u knih
Když vezmete příběh a postavy ze série Stmívání, přidáte jejich rozbor vztahů a pošlete je mezi nás lidi do reálného světa, tak může vzniknout tato kniha. Proč ne, příjemné překvapení. Vlastně taková sonda do tématu jakého si k sobě hledat partnera, jak se mít ráda a co vše netrpět dobrovolně ve vztahu. Mohlo to být o 150 stran kratší, ale jsem spokojená.
Dobré poselství karet, grafika je tedy hrozná, ale má to tím chaosem i něco do sebe.
Nevšední pohled do mystického světa, zajímavý obor, říkám si proč ne. V knize je popsám postup výpočtu a výčet a význam jednotlivých čísel.
Zajímavá kniha, pro lidi zajímající se o dané téma. Nejzajímavětší mi přišla předmluva, kde autor mluví o panu profesoru Štěpánu Urbanovi, ta byla psaná od srdce a velice výstižně.
Jednoduchá a pěkná kniha o slunečních znameních. Výstižné popisy znamení, jejich zdraví, sexuality a partnerství.
Super kniha, kterou jsem koupila za 60 Kč. Nejvíce mě zaujala část knihy věnovaná jednotlivým dnům narození. Řekla bych, že popisy jsou výstižné, knihu jsem půjčila kolegyni, a ta je taky nadšená. Není to kniha k plynulému čtení, ale určitě jednou za čas opět nakouknu.
Kniha je zbytečně odborně psaná a uvádí minimum příkladů. Na stejné téma se dají najít mnohem lepší knihy, tuhle bych nedoporučila.
Autorka je opravdu úžasný člověk. Tuto knihu beru jako doplnění knihy Miluj svůj život, která je pro mě klíčová. Až na některé kapitoly, které se mě netýkají (např. stáří), jsem se čtivem moc spokojená.
Moc dobře zpracovaná kniha. Ke každé kartě je jednoduchý a výstižný popis. Knihu používám hodně často.
Na mě je to zbytečně brutální. U knih hledám spíše relax a ne pocuchané nervy.
Nejlepší seberozvojová kniha kterou jsem kdy četla. Našla si ke mně cestu a já jsem za to moc vděčná. Jednoduše napsaná, prakticky využitelná, délkou zcela vyhovující a myšlenkami přesně výstižná kniha.
Budu na sobě pracovat a tuto knihu budu na své cestě pravidelně pročítat znovu a znovu.
Doporučuji úplně všem.
Vlastně proč ne, ve výsledku mě kniha bavila. Příběh není nikterak složitý, občas se mi zdálo, že kniha nedrží souměrné tempo ale vše zachraňuje styl psaní autorky, která prostě zbožňuje staré strašidelné domy.
Těším se na další díl.
Zajímavá kniha. Hodně neobvykle rozebrané znamení. Příklad otázek: Jaký je šéf ve znamení lva? Jaký bude střelec milenec? Jaká je panna kamarádka? Jak zaměstnance ve znamení býka motivovat?
Kniha není na souvislé čtení ale na občasné nakouknutí do odstavců, které vás momentálně tíží.
Určitě netradiční pohled na znamení zvěrokruhu. Já knihu sehnala za pár desetikorun a nemohu si tedy vůbec na nic stěžovat.
Moc fajn kniha. Člověk se dozví spoustu zajímavých informací. Co se celku týká, tak mě nejvíce bavila první část.
Kniha k doplnění sbírky, zajímavé informace, pěkné fotografie. Přiznám se, že podobné knihy spíše prolistovávám a náhodně se začtu.
Mildred mě opět učarovala. Jednoduchý a veselý příběh pro všechny věkové kategorie. Krásné ilustrace. Bylo to pro mě opět zahřátí u srdíčka.
Dobrý nápad na komiks. Hodně věcí jsem nevěděla. Rychle přečteno a třeba na půjčení z knihovny ideální kousek. Já knihu pošlu dále, jednou stačilo.