vodopad152 komentáře u knih
Kniha měla dobrý humor. Moc se mi líbilo, jak to tam dopadlo s láskou, ale těšila jsem se na více fantasy. Velkou část knihy trávili v lidském světě, což mě moc nebavilo. Další díl asi vynechám
Styl autorky mi moc nesedl, už jako v prvním díle. Tento díl byl sice lepší, ale do dalšího se už nepustím. Je to strašně uměle natahované. Konec mi připadal strašně zmatený. Nápad série je super, ale provedení je slabé.
Moc se mi líbila myšlenka knížky. Dodalo to dílu přidanou hodnotu. Hadley i Archer byli sice typické postavy ze střední školy. Ona krásná a bohatá, on z chudé rodiny a s maskou bad boye, ale úplně mi to nevadilo. Občas mi styl autorky připadal jako z dětské knížky, ale jinak psala moc poutavě a zajímavě. Děj ubíhal a já chtěla vědět, jak to dopadne
Kniha byla plná úžasného humoru, jak je u tohoto autora zvykem. Postavy se vyvíjejí, což dodává propracovanosti děje. Zápletka byla dobrá, bohužel z části občas předvídatelná. Ale zážitek jako vždy úžasný
Začátek této knihy byl pomalejší, ale nakonec se to moc dobře rozjelo. Úžasný díl. Už teď se těším na další :D
Kniha byla dobrá. Děj mě moc bavil, ale konec mě zklamal. Některé věci byly nedovysvětlené a celý konec byl velmi uspěchaný. Ovšem zvládnutí tak těžkého tématu jako je schizofrénie, bylo úžasné.
Tato kniha byla úžasná. Druhý díl mě bavil mnohem více než první. Styl psaní autor mě strašně moc baví. Jsou tam neuvěřitelné zvraty, děj plyne a napětí roste. Rozhodně stojí za přečtení. Už se těším, až si přečtu další díl.
Kniha byla dobrá, ale nejsem z ní nijak nadšená. Styl psaní autorky mi připadal v některých částech trošku dětský a zápletka byla pro mě příliš průhledná. Jinak si ovšem nemohu na knihu nijak stěžovat. Byla dost čtivá a dost mě bavila. Není to žádná topka, ale fakt oddychové čten ;)
Kniha byla rozhodně lepší než první díl. Byla úžasně vtipná, měla dobrou zápletku a úžasné charaktery. Vlastně této knize nemám co vytknout.
Kniha byla úžasná jako vždy. Obecně moc povídkové knížky nemusím, protože se nedokážu vžít do role, ale i přesto mě tato kniha dostala. Mělo to spád i gradaci. Nejvíce se mi líbila povídka Hiberňan, no prostě Halt a jeho smysl pro humor jsou dokonalé. Další knížka od Johna Flanagana, kterou by jste si měli přečíst...... Vlastně by jste si měli přečíst celou tu sérii :D
Knihu jsem sice četla dlouho, ale docela se mi líbila. Mám teda rozhodně radši Eleanor a Park, ale mám ráda styl psaní autorky a proto jsem se rozhodla přečíst i tuto knihu. Trošku mi vadily úryvky před kapitolami, moc jsem nepochopila na co tam jsou. Ale jinak si myslím, že je to docela povedené dílo.
Kniha byla hodně dobrá. Některé zvraty jsem čekala, ale některé mě opravdu překvapily. Oceňuji, že to není nějak hrozně moc vycpávkový díl.
Originální romanťárna. Takhle bych ohodnotila tuto knihu ve dvou slovech. Mám ráda romantické příběhy, ale nemůžou být plné klišé a ocucávání. Chálid byl moc charismatická postava, která by byla přesně můj typ a Šeherezáda byla hlavní postava, která měla mozek, což bylo super. Džálál byl naprosto úžasná postava a hrozně mi připomínal jednoho mojeho kamaráda. Knihu doporučuji. Stála za to!
Upřímně vlastně do teď nevím, co si o této knize mám myslet. Samotný příběh byla prostě pouť. Nic moc zvláštního, ale dovětek autora mě naprosto dostal. Moc obdivuji, že se Ladislav pustil do toho zmapovat svoji pouť. Nedokázala bych sama poutavě napsat svoje zážitky. Humor autora byl naprosto geniální, sarkastický, ale stále v mezích slušnosti. Jsem moc ráda, že jsem si tuto knihu přečetla, ale ještě nevím, jestli budu pokračovat v knihách od Ladislava Zibury.
Kniha byla dobrá. Musím uznat, že mě spisovatelka obelstila a tipla jsem si špatně kdo je zabiják a kdo princ. Ale nevadí. Sice mi to chvíli bylo líto, ale svět se nezboří. Děj byl dobrý jen spád příběhu trošku pokulhával.
Kniha mě opravdu bavila, byla nesmírně dobrá. Občas jsem, ale měla pocit, že by se to dalo zkrátit, ale to už je jenom detail. Humor knihy mě bavil. Doufám, že spisovatelky zase něco napíšou.
Kniha mě trošku odrazovala svou obálkou, ale byla naprosto úžasná. Byla vtipná, moc se mi líbilo jak spisovatelka popisovala pocity hlavní hrdinky. Tuhle kniha jsem přečetla jedním hltem.
Knihu jsem měla za povinnou četbu a přiznávám , že bych si ji sama asi nevybrala. Kniha pro mě byla už moc dětinská, ale pro 9 leté děti to musí být fakt dobrá knížka.
Tahle kniha je prostě bomba. Sice jsem ji četla pěkně dlouho, ale je naprosto dokonalá.
Kniha se mi líbila, ale musím uznat že v ní byly i slabší díly. Přes všechny nedostatky mi, ale krásně dokreslila celý příběh Selekce.