voody99 komentáře u knih
Vím že asi budu jediná, ale já prostě čekala víc.
První půlka byla vtipná a vážně mě bavila , Alexe i Henryho jsem si oblíbila. ;-) Bohužel druhá půlka byla spíš nudná a nepomohla ani pěkně vetkana poezie. :-\
Za mě 3* škoda.
I přesto že nejsem cílová skupina jsem ráda že sem jí přečetla. Kniha mě dostala svoji syrovosti a hlavně tím jak když jsme mladí vidíme a cítíme svět jinak.
Snad přijdou i další knihy od autorky.
Trochu jsem měla strach, že bude druhý díl slabí. Ale vůbec nebyl, velmi dobře se to četlo až je mi líto že to tak uteklo.
Bayviewská střední u mě prostě válí ... ;)
Tohle čtení jsem si vážně užila. Velmi jsem si oblíbila Raviho.
Kolik jedno městečko v Anglii skrývá tajemství. Přiznávám že jsem byla napnuta až do konce.
Ach jo :-\ Neměla jsem se na tuhle knihu tak těšit. Velká škoda i když Aimee válela ... Kniha je za mě velmi ale velmi slabý průměr :-( škoda
Popravdě jsem myslela že jsem na tuhle knihu stará a bude to nějaké roztomilé čtení.
Opak byl pravdou Hněv pegasů mě dostala svým originálním světem a skvělými čtyřmi dějovými linkami. Které mě vážně moc bavili.
Kniha je čtivá a opravdu dobře napsaná. Velká škoda že u nás není celá série protože to stojí rozhodně zato. ;-)
Wau
Vůbec netuším proč mi tohle úžasné čtení leželo tak dlouhou na poličce.
Úžasný svět...
Úžasný děj... Absolutně mě to vtáhlo do knihy která nešla skoro odložit.
Prostě wau
Do téhle malé lhářky jsem se zamilovala po pár kapitolách. Je to krásný příběh plný mytologie, tohle já prostě miluji.
Proto je za mě strašně velká škoda že kniha nedostala víc pozornosti a že u nás nevyjdou další díly. :'(:'(
Tak tohle bylo opravdu povedené. Skvělý nápad skvělé podané. Ale musím přiznat že Kaylee mě místy opravdu štvala. Ovšem i přesto byla kniha skvělá a já si jí užila.
Tohle nebylo vůbec špatně. Autorka udělala za mě pěkný pokrok.
Krásné prostředí , pěkný příběh a skvělý konec.
Jsem spokojená
To že je tahle série něčím skvělým jsem věděla po prvním díle. Dalším díly jsou tím nejlepším potvrzením že jsem se nemýlila. Zrádcova dýka se prostě četla úplně sama, Christophera, Toma a Sally a jejich dobrodružství jsi musí opravdu každý oblíbit .
Opravdu moc se těším co přinese finále téhle úžasné série.
Opět skvělá kniha s pera Brigit.
Za mě kniha od knihy lepší a lepší. Jako všechny knihy se to četlo úplně samo. Roba jsem si moc oblíbila.
Je prostě úplně jedno kolik vám je let a že ho zná celý svět... Harryho Pottera prostě musí mít každý rád :-*
Sérii Krutého prince prostě miluji. Takže tahle kniha byla nádhernou třešničkou na dortu.
SJM jsem s touhle knihou dala druhou šanci a udělala jsem jen a jen dobře .
Je to povedené a skvěle dílo i když přiznávám kdyby mělo jen 500 stran bylo by ještě lepší ... Opravdu se těším na další díl (*_*)
Dávám slabé 4* jelikož mám pro tuhle sérii slabost. Bohužel asi jsem o knihy čekala daleko víc. :-\ Za mě jí chybí ten šmrnc co měla série Divotvůrcu. Škoda. Ale další díl jsi určitě přečtu. ;)
Nějak nevím úplně co říct... Ano kniha byla vlastně skvělá... Ten konec...........w(°o°)w... Ale i když budu asi jediná Smrtka pro mě byla trochu lepší (◠‿◕)
Kniha byla přesně taková jakou jsem jí čekala ... Krásná od začátku až do konce, milá a čtivá k tomu mi opravdu sedla do nálady .
Krásné čtení
3,5 *
Přiznávám , opravdu dlouho mi trvalo se začíst. Nevím zda je to mnou či knihou.
Svět ve kterém se ocitneme je velmi pěkný a proto je škoda že nás autorka do něj jen tak hodila . :-\
Jsem velmi zvědavá co přinesou další díly.
Musím říct že mě to opravdu pohltilo, jak příběh který čtenáři rychlé utíká tak prostředí do kterého je zasazen ..... a Alexe jsem si také velmi oblíbila.
Opravdu skvěle čtení.