voody99 voody99 komentáře u knih

Smrtící vzdělání Smrtící vzdělání Naomi Novik

Velké wow za tuhle skvělou kouzelnickou školu. Ovšem mě trvalo hodně dlouho než jsem se začetla.
Ale kniha se mi celkově vážně líbila a těším se co přínesou další díly.

20.09.2022 4 z 5

Smrt před branami Smrt před branami Sabaa Tahir

Na začátku jsem si říkala zda čtu stejnou sérii. Po dvou dílech kdy jsem si Laiu a Eliase vážně oblíbila mi teď jejich linky s 98% lezli spíš na nervy. Ovšem Helena to je úplně něco jiného, předtím mi celkem vadila ano, přiznávám teď jí zbožňuji. Ona ach wow tenhle díl měl být jen její a kniha by byla dokonalá.
Uvidíme co přinese další kniha

09.09.2022 4 z 5

Říční znamení Říční znamení Patricia Briggs

Ano bylo dobré a četlo se dobře. Ale po předchozím dílů který byl vážně skvělý byl tenhle o hodně slabší. Takže za mě 3.5 * a jsem zvědavá na další díl.

30.08.2022 3 z 5

Hodná holka, zlá krev Hodná holka, zlá krev Holly Jackson

Opravdu úžasný návrat do Little Kilton. Musím přiznat že mě druhý díl bavil o kousíček více než prvně.
Ravi s Pipou jsou skvělá dvojce a mám je ráda.
Moc se těším na další díl.

23.08.2022 5 z 5

Chvění kouře a zlata Chvění kouře a zlata Ava Reed (p)

Noo.... Prvních 50% jsem chtěla knihu několikrát odložit. No říkala jsme si že je to prvotina tak to dočtu (moje chyba prvotina to není) .
Druhá půlka byla lepší svižnější ovšem celkově takový průměr. Další díl jsi asi přečtu jestli tedy vyjde.

19.08.2022 3 z 5

Netvoři a krásky Netvoři a krásky Soman Chainani

Ano, ano..... Tohle bylo skvělé.
Pohádky které zná celý svět ale úplně, úplně jinak. Vážně mi to sedlo a strašně dobře se to četlo. K tomu krásné ilustrace, opravdu skvěle čtení.

12.08.2022 5 z 5

Šampion Šampion Marie Lu

Za mě 3,5 *
První dva díly se mi velmi líbili ovšem tenhle díl i když je dobrý za nimi pokulhává.
Ale určitě stojí za to přečíst.

10.08.2022 4 z 5

Klaun v kukuřičném poli Klaun v kukuřičném poli Adam Cesare

No.... Myslím že 3,5 * za tohle je ideální. Bohužel první půlku jsem se lehce nudila ale druhá byla daleko lepší. Čekala jsem že se trochu budu u knihy asi i bát..... Je to přece horor... Strach se tedy nedostavil žádný.
Čtení to není špatné a další díl jestli vyjde jsi přečtu.

27.07.2022 3 z 5

Bez duše Bez duše Lusy Adams (p)

Proč jsme to tak dlouho odkládat??
Protože jsem se trochu bála, protože prostě miluji Alex..... Ale Mac je úžasná a skvěle se to četlo. Parádní svět který si nejde zamilovat.
Lusy prostě umí a umí to parádně. Těším se dál na vše co nám dá. Díky

23.07.2022 5 z 5

Utajené orákulum Utajené orákulum Rick Riordan

Ach.... Tohle bylo přesně takové jaké sem chtěla. SKVĚLÉ.
Apollón trochu sebestředný a lehce drzí přesně jak bůh slunce má být (na začátku).
Jsem ráda že Meg je dcera bohyně která v tomhle Řecko - Římském světě od Ricka ještě nebyla. Trocha Percyho a Lea byla také milá, víc Willa a Nica by bylo ještě lepší. :-*:-*
Miluji to

12.07.2022 5 z 5

Letní noci Letní noci Nofreeusernames (p)

Tohle je prostě ideální letní čtení. Vypnete hlavu nic vlastně neočekávate a čtete kapitolu za kapitolou, sem tam se na něčem usmějete sem tam se pořádně zasmějete. Na konci si řeknete bylo fajn.
Takže jo já sem s další knihou od Olly spokojená.

16.06.2022 4 z 5

Zničený Zničený Kevin Hearne

Železný druid je prostě skvělé čtení o tom není sporů ..... Příjemná změna ve vyprávění. Arcidruida jsem si oblíbila :-D
Přiznávám ,jsem velmi ráda že se Atticus vrátil do správných překladatelských rukou jelikož má zase ten šmrnc. (nic ve zlém předchozímu dílu)
Těším se na pokračování.

16.05.2022 5 z 5

Rodina především Rodina především Karen M. McManus

Opět skvělá kniha. Velmi čtivé a opravdu povedené. Rodinka jak se patří :-D

10.05.2022 5 z 5

Údolí šelem Údolí šelem Petr Eismann

Tuhle partu mám velmi moc ráda a údolí šelem bylo opět skvěle dobrodružství co bavilo.
Jedinou chybičku je že jsi družina na obálce o proti dvou dílům není vůbec podobná což je škoda ale knize to samozřejmě nijak neubírá.

07.05.2022 4 z 5

Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Čekala jsem o maličko více ... Příběh to byl velmi pěkný ale u mě bude asi chyba že mi v knize nesedlo výpravěni Violet ovšem Finche jsem si moc oblíbila.

13.04.2022 3 z 5

Vypálená nenávist Vypálená nenávist Angie Thomas

Wau .... Za mě prostě wau.
Autorka skvělé a čtivě podala těžké téma. I přesto že už nejsem cílová skupina jsem ráda že jsem knihu četla. Starr jsem si velmi oblíbila a příběh mě pohltit, slang v knize je příjemný a povedený.
Autorku přidávám do kolonky
" Oblíbené" a těším se na další knihy.

07.04.2022 5 z 5

Stínové eso Stínové eso Amanda Foody

Ano ....... Tahle hra se mi vážně líbila.
Leviho a Enne jsem si opravdu oblíbila . Moc těším co přinese další díl.

Za mě jen škoda těch korekturních chyb nakladatelství. Trochu mi to znepříjemňovalo čtení.

24.03.2022 5 z 5

Pekelný plášť Pekelný plášť Simona Michálková

Po Pekelném plášti jsem sáhla jaksi ze zvědavosti... Kniha mě neuvěřitelně překvapila. Čtivá , vtipná a hlavně opravdu povedená.
Moc se těším na další autorčiny knihy }:‑)

11.03.2022 5 z 5

Zvon Zvon Neal Shusterman

No.... Takhle zklamaná jsem z knihy hodně dlouho nebyla. Bohužel hrozný Český název a pak i překlad určitých pasáží tomu vůbec nepomohlo.
Po dvou skvělých dílech jsem čekala něco vážně epického. Ano kniha je dobrá ale .... :-(:-(:-(
Strašná škoda.

08.03.2022 3 z 5

Madame Okta Madame Okta Darren Shan (p)

Ano na tuhle knihu jsem už stará ale to mi vůbec nevadilo abych si jí užila.
Za mě spokojenost a určitě přečtu i další díly.

28.02.2022 4 z 5