WaN635 komentáře u knih
No tak tohle byla jízda!! Kniha byla děsivá, zvrácená, ale hrozně čtivá a napínavá.
Rozhodně nešla odložit!
Musím sáhnout po dalším díle.
Když jsem knihu začala číst, vůbec jsem netušila, že se jedná o díl druhý. Takže v první chvíli jsem byla z Tima dosti zděšená a nechápala jsem ,,vo co gou,,.
Každou přečtenou stránkou jsem se nořila víc do příběhu a kupodivu, i přes dosti pochybné Timovy stravovací návyky, se mi kniha líbila a přidávám se ke čtenářům, kteří netrpělivě budou vyčkávat na pokračování.
Přečteno jedním dechem, líbilo se mi to. U některých částí knihy jsem úplně trnula a velmi jsem je prožívala. Za mě rozhodně ano.
Drsné a to jako hodně. Vraždy odporné, vyvrcholení překvapivé. Rozhodně jsem uvítala krátké kapitoly a na to, že to byla celkem hrubá kniha, tak dej pěkně odsypal.
(SPOILER) No, tak bohužel musím jít proti proudu. Za mě tedy ne. Příběh 0, zápletka 0, překvapení 0. Vlastně celé je to pouze o ,,šukání,, a ,, dělání se,, jeden pro druhého.
Za mě zklamání a při psaní této recenze, jsem si uvědomila, že i 3 hvězdičky jsou moc a o jednu ještě hodnocení snížím.
Uff. Smutná, bolestná kniha. Zároveň plná naděje a touhy žít. Přečteno za pár hodin, i přes těžké téma knihu nešlo odložit.
Nemůžu jinak než dát za 5 hvězdiček. Každým dílem Timothy zvyšuje svou kvalitu. Kniha má spád, je čtivá, zábavná. Párkrát jsem se opravdu od srdce zasmála. Doufám, že bude další díl, neboť Timothyho sarkazmus by mi velmi chyběl.
Nemůžu jinak než dat za 5. I přes pro mě pomalejší začátek to bylo super čtení. Connelly je jeden z mých nej spisovatelů a zde opět nezklamal.
McCaleb pro mě skvělý hlavní hrdina, od začátku jsem mu fandila a věděla jsem, že si budeme rozumět ;) .
A měla jsem pravdu, teď ještě musím někde sehnat díl druhý.
Námět knihy zajímavý, ale kniha se mi nelíbila. Bylo to především nesympatickou hlavní hrdinkou, která mi lezla neskutečně na nervy. Taky mi celkem vadilo, že 3letou holčičku vykreslila autorka rozumově na 8 let.
Konec zajímavý, nečekala jsem ho, ovšem i přesto, že jsem citlivka, jsem ho neoplakala.
Celkem dobře se to četlo.
Začátek knihy byl celkem pomalý, až jsem se bála, že jsem si spletla žánr. Ale zhruba v půlce se to celkem slušně rozjelo a nakonec to byl slušný thriller. Jedna hvězda dolů jde za příšerný překlad a přesmyčky a druhá za hlavní ženskou postavu, která mi byla občas dost nesympatická.
Příběh mě zaujal, byl čtivý. Ovsem celkem mě překvapil velmi nekvalitní překlad a dost překlepů v textu.
Jinak zřejmě si přečtu další díl v sérii.
Jako bylo to předvídatelné, jednoduché, ale zároveň zábavné a čtivé. Cenu za literaturu kniha nezíská, ale jako oddechovka, proč ne.
Samotná kniha, příběh i závěr série ok, ale já prostě jsem v poslední době alergická na knihy, kde hlavní padouch je polda. Já mám ráda, když jsou jasně vymezené role a to, že padouch je padouch a polda je hrdina.
Je možné, že pokud bych knihu četla o třeba rok později ohodnotila bych ji jinak.
Jinak k Baxterove - upřímně Thomas byl suchar a pro mě trouba, převozník a jsem ráda, že nakonec to dopadlo tak, jak vlastně se od začátku dalo čekat.
Knihu jsem včera dočetla a musím říct, že doteď jsem přemýšlela, jestli se mi líbila nebo ne :) Nakonec hodnotím 4 hvězdičkami, a přikláním se k tomu, že líbila.
A to hlavně kvůli poměrně originální zápletce a sviznemu začátku, ale pro jiného čtenáře, právě tato zápletka může být prekombinovana a chvílemi nelogická.
Závěr možná moc ,,happy,, ale jak píšu výše, kniha se mi ve finále líbila.
No tedy, za mě rozhodně výborná kniha. Na toto téma jsem ještě noc nečetla a musím říct, že jsem prekvapena poměrně nízkým hodnocením knihy.
Nápad originální, zápletka zajímavá.
Příběhy ze starých časů. Starosti prostého lidu a styl psaní se mi líbil. Kniha byla okořeněna staročeštinou, což mi čtení okořenilo.
Kniha, kterou nešlo odložit. Kniha o klukovi z ubytovny, o jeho životě, ztrátách i výhrách.
Musím s nadšením říct, že Tim opět nezklamal a výborně se četl. Esmeralda i Britt ho výborně doplnili :) Kniha má vše napětí, humor, recesi a to já u knih kvituji
Za mě překvapivě dobré. Od knihy jsem čekala jen to,že s ní zkrátím dlouhou chvíli, ovšem do sebe mě rychle ponořila a vynořila jsem se až s poslední stránkou :) .
Jako tohle jsem vůbec nečekala. Za mě naprosto super. A i když bych ho doma nechtěla, za mě Prévit super :)