Wasylka79 komentáře u knih
Kniha která dává smysl teprve až duševně vyzrajete.Dokonalá kniha která vás obejme.
Hodně smutná a drastická kniha.Nepopsatelna bolest a beznaděj jen při čtení.Peklo podané na papíře.
Pohodová kniha o jednom netradičním hotýlku,která neurazí žádného čtenáře.
Od autorky jsem četla všechny knihy tiché roky bych nejspíše zařadila jako druhou nejlepší hned po Haně.Určitě se k ní ještě v budoucnu vrátím.
Kniha mě vůbec nebavila neustále to samé dokola.Vzhledem k tomu jaký byl humbuk kolem knihy tak jsem čekala daleko více.Zklamaní.
Má první kniha od Kinga a určitě ne poslední.Kniha se četla dobře a ten konec Wau.
Prostě Švejk,četla jsem asi před dvaceti lety ale teď mě kniha bavila více.Zřejme jsem dospěla do Haškovskeho stylu psaní.
Jedna z nejlepších knih na toto téma.Mužu jen doporučit.
Přes sílu jsem knihu dočetla,četla se mi velmi těžce a Lízinka o které kniha pojednává nemá v knize téměř žádný prostor.Kniha mě nudila a často jsem se úplně ztrácela v ději.
Kniha se mi četla celkem dobře,ale ten konec no nevim no...Rudá je trilogie tak dojem snad trochu napraví další dva díly.Zatim spíše průměr.
Knihu hodnotím spíše jako slabší průměr.Velmi zdlouhavé pasáže na pár postav které v knize figurují.
Tater je má oblíbená kniha pokud to jde takto napsat.Nejsou tam jen hrůzy z tábora ale tak trochu,"běžný život".
Seriál jsem viděla ale kniha je prostě kniha.Moc hezký napsaný příběh kde jde spíše o vzahy a tradice a skutečnou snahu vše dělat poctivě a srdcem.
Kniha je nechutná a nevkusná,škoda papíru na tohle bizarní dilo.Hlavni postava má evidentně velký problém.