Wasylka79

Kniha je nechutná a nevkusná,škoda papíru na tohle bizarní dilo.Hlavni postava má evidentně velký problém.

Kniha je čtivá a důkladně propracovaná.Nedavám plný počet hvězd jen kvůli tomu že jsem se moc nebála jen mě občas mrazilo.

Kniha se velmi dobře čte když samozřejmě pominu to prostředí ve kterém se dej odehrává.Přecetla jsem za jeden večer a určitě se k ní vrátím.

Úžasný příběh plný úcty k životu a nekonečné naděje.

Krátká kniha o vrahovi je pojata velmi jednoduše, žádné dlouhé a zbytečné detaily a okolnosti.Jen mě rušili kapitoly které se prolínají s příběhem co se právě děje ve světě i u nás které jsou více méně politického zaměření.

Čekala jsem vážně o trochu vice.Malinko úsměvné některé pasáže z farmy ale tě bych se za břicho popadala to vážně ne.Normalni pohodové čtení neurazí,nenadchne tedy mě.

Mě se kniha líbila zase něco trochu jiného než co se běžně dostane v každém knihkupectví.V knize je láska,zrada no vlastně téměř vše naco si vzpomenete,žene vás to číst dál a dál.

No můj vkus konec takový utahaný.Nicméně kniha se čte dobře.Uz se k ní ale nevrátím.

Kniha se mi moc libila,netradiční taneční maraton a děcko které nevi co ze svým životem.Žadnou zápletku ale nečekejte,hned na začátku knihy je jasné co se stane.Kniha je útlá a čtivá.

Kniha mě vůbec neoslovila.Jednu hvězdičku dávám jen proto že kniha mě nenudila až natolik že bych ji odložila.Ale jinak žádná senzace to za mě určitě není.

No co napsat.Kniha je opravdu drastická a místy až nechutná.Popisuje vše do detailů a jen opravdu silný jedinec to zvládne bez jakéhokoliv zastavením nad tou hrůzou.

Kniha se mi celkem dobře četla jen mě nevtáhla moc do děje.Styl psaní na mě působil že je to vlastně normální,chtělo to spád a trochu více podrobností.

Kniha se dobře četla i přes ty hruzy.Určitě patří mezi ty lepší na toto téma a stojí za přečtení.

První díl se mi líbil daleko více.Spise pohádka.

Povídky byli zbytečně dlouhé a tak trochu mimo můj vkus.Od Kinga jsem čekala malinko víc.

Když máte nadějí máte všechno!Trochu jsem bojovala se stylem psani,nakonec jsem jsi zvyklá a knihu bych řádila mezi ty lepší.