wendulka321 wendulka321 komentáře u knih

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

U prvních dvou dílů jsem se sice nasmála o mnoho víc, ale ani tenhle mě nezklamal, příjemná oddechovka jen mohla být delšíííííí :D

19.10.2016 5 z 5

Velká kniha o seriálu M*A*S*H Velká kniha o seriálu M*A*S*H Suzy Kalter

Seriál miluju, znám ho téměř nazpaměť, proto je tahle khiha pro mě poklad. Jak už tady bylo napsáno několikrát i já v ní můžu listovat pořád dokola a dokola a dokola a nikdy mě neomrzí.

28.09.2016 5 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Dlouho mi trvalo bez jsem se začetla,ale líbilo se mi to.

18.09.2016 4 z 5

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Do Volání kukačky jsem se dlouho nemohla začíst, ale u téhle knížky mi to šlo samo. Bezvadný příběh,Cormoran je mi čím dál víc sympatičtější hrdina.

17.09.2016 5 z 5

Ve službách zla Ve službách zla Robert Galbraith (p)

Opět úžasný příběh, nemohla jsem se odtrhnout. Doufám že bude další díl.

16.09.2016 5 z 5

Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Jonas Jonasson

Po předchozích dvou mě tahle bohužel zklamala.

11.09.2016 2 z 5

Tanečník Tanečník Jeffery Deaver

Nemohla jsem se odtrhnout opět úžasný příběh.

01.08.2016 5 z 5

Bridget Jonesová: Láskou šílená Bridget Jonesová: Láskou šílená Helen Fielding

Bohužel, nebavila mě ani ne v polovině jsem ji odložila.

18.07.2016

Bridget Jonesová – S rozumem v koncích Bridget Jonesová – S rozumem v koncích Helen Fielding

Bavila mě moc, tak jako ten první díl.

10.07.2016 5 z 5

Nikdy si nedávejte vycpat svého psa Nikdy si nedávejte vycpat svého psa Alan Alda

Co dodat prostě nádherná knížka. A navíc já miluju M*A*S*H takže to byla skoro povinnost si tu knihu přečíst :)

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Už dlouho se mi nestalo abych se u nějaké knížky smála nahlas, tahle byla naprosto úžasná.

Karlík a továrna na čokoládu Karlík a továrna na čokoládu Roald Dahl

Nádherné čtení, miluju ji i jako audioknihu.

Polámané panenky Polámané panenky James Carol

Naprosto skvělá knížka, nemohla jsem se od ní odtrhnout.

Dobře se dívej Dobře se dívej James Carol

Od Polámaných panenek jsem se nemohla odtrhnout a stejně tak tomu bylo i u této knihy, už se moc těším na nějakou autorovu další.

Saturnin Saturnin Zdeněk Jirotka

Tohle je moje úplně nejoblíbenější kniha, k níž se moc ráda vracím, prostě geniální humor který mě nikdy nepřestane bavit.