wotana

Krásná čtivá romantická jednohubka na jeden večer. Četla jsem i první díl a oba vřele doporučuji.

Kromě vsuvek z minulosti mě to vůbec nebavilo, ale to ani pokračování celé série. Nejlepší byl první díl a ten zbytek už bych vůbec nemusela.

Za mě jedna z nejlepších sérii sci-fi, kterou jsem kdy četla. SUPER - doporučuji.

Příběhy zoufalých lidí, kteří si mysleli, že když už se po strastiplném útěku dostali konečně na loď jsou zachráněni, ale nestalo se tak. Tragický konec několika německých lodí o kterých se hodně dlouho nemluvilo a nic se nevědělo. Nádherně zpracované a čtivé od začátku do konce. Tleskám spisovatelce - vřele doporučuji.

Krásný romantický příběh na dva večery. Strhávám ale jednu * za spoustu překlepů, které mi dost vadily.

Přečteno za odpoledne, super kniha, krásný příběh a několikrát jsem se fakt zasmála. Tleskám i překladatelce seznam Jebat-na-to je fakt super :-)

Halinu miluju, ale tuhle knížku řadím mezi ty slabší. I tak nezklama a pobavila jsem se a proto dávám 4*.

Tak tahle kniha se povedla. Není to na plný počet hvězd to dávám jen TOP knihám, ale nápad, zpracovaní = super kniha na přečtení na dva večery.

Tak jako část z ostatních čtenářů, i mě inspiroval k přečtení seriál na Netflixu. A musím říct, že vůbec nelituji a jdu směle do dalšího dílu. Kniha je SUPER - vtipná, čtivá a jedním dechem přečtená. Doporučuji

Přečteno jedním dechem, dostala jsem takovou dávku emocí, že ještě teď se z toho vzpamatovávám. Doporučuji a doufám, že autorka nepíše ještě další knihy, ráda si je přečtu.

No tak tohle byla jízda jinak to popsat nejde. Fakt doporučuji přečíst si celou sérii, hodně dlouho jsem nečetla takhle dobou sci-fi. Hned jdu na poslední díl. Jen ta obálka je fakt hrozná :-(

Naprostá BOMBA. Miluju Mary E. Pearson, má neskutečně čtivé a promyšlené příběhy. Super a těším se na další její sérii.

Nic nového se o postavách fanoušek Marvelovek nedozví, ale graficky super zpracované.

I když to už dávno není moje věková skupina, kniha se četla velmi dobře. Jdu na další díl.

Vcelku čtivě popisuje detaily před, při a po jaderné katastrofě, ale na mě až zdlouhavě a zbytečně do detailů pro mně nezajímavých.
Ze všech knih, které jsem o Černobylu četla, pro mě jedna z těch slabších, ale i tak 4*, byly tam i zajímavosti, které mě opravdu zaujaly.

Dost hrozný, scény vyumělkovaný a to není nic pro mě. Jako jooo místy jsem se i zasmála, ale to bylo tak málo, že se tím špatný dojem z knihy nesmazal :-(

Kniha se četla sama, krásný příběh do 3/4 knihy místy i napínavý, ale utahaný konec mne zklamal a to nemluvím o tom, že tam byla ještě nacpaná poslední akce s Viktorem a to mě dost vytočilo, dle mého názoru už to v závěru knihy nemělo co dělat. Celkově ale 4*

Tak tohle byl masakr, po přečtení jsem měla tak bolavé srdce, že mi bude ještě hodně dlouho trvat, než se z knihy vzpamatuju a ty hrůzy, které jsem prožívala spolu s vypravěčem alespoň trochu vyblednou z mé paměti.