wotana komentáře u knih
Ne ne a ještě jednou ne.
Celou dobu co jsem knihu četla, jsem se neskutečně nudila, až poslední asi 3 kapitoly za něco stály, ale do dalšího dílu nejdu. 1* za obálku a 1* za nápad, který ale autorka zabila.
Super příběh, čarodějky a démoni mě vždy bavili, jen hlavní hrdinka mi občas fakt lezla na nervy.
Tohle bylo za mě naprosto boží. Čtivé, napínavé, sexy. A ten konec...Hned jdu na další díl.
Oddechovka, místy vtipné, krásné ilustrace a zajímavý formát knihy.
Je to fantasy pro mládež a tak jsem to taky brala. Už to dávno není moje věková skupina, ale čte se to dobře a příběh je fajn, takže jdu na 2.díl.
Mám za sebou celou sérii a musím říct, že jsem fakt ráda. Jako celek hodnotím 2,5* a vím, že už tohle nikdy více číst nebudu. První díl byl skvělí, mělo to potenciál a já se těšila na zbytek série, ale s každým dalším dílem, větší a ještě větší nuda. Škoda.
Jako vždy..tihle dva autoři, když se dají do kupy, je to prostě jízda u které nestačíte popadnout dech ;-)
Spojit historii s upíry bylo super, ale jinak nic, co by dalo knížce ten správný říz. Spoustu převzetých postav, což mi hodně vadilo - ústa na hlavě Naomi viz. Sirotčinec slečny Peregrinové, Frankenstein, něco jako Van Helsing, Muž se železnou (v tomto případě zlatou) maskou atd. No a povaha hlavní hrdinky to úplně zabila, neskutečně mě sr... 3* za nápad, obálku a vampýrské meče, housle, růže a koně :-)
Celý to bylo divný, vůbec jsem nepochopila, proč by mělo znásilňování a mučení mít vliv na hubnutí. 2,5* dávám za druhou povídku - Experiment s podstatnou lidství, kdyby o tomhle byla kniha, bylo by to 100x lepší a za obálku, která ale zase nemá s hlavním příběhem pranic společného.
Opět super jízda, ten konec jsem teda vůbec nečekala. Jen u některých slov mě teda dost štval překlad, jako slovo "zasebevraždil" je teda děs.
Eva398 přesně vystihla moje domněnky z knihy, ale jako celek za mě super. Jdu na další díl.
Knih o koncentračních táborech mám přečteno mnoho, ale tato kniha se mi už jen díky stylu psaní, vůbec nečetla dobře. To neustálé přeskakování z minulosti do součastnosti mě strašně mátlo a díky tomu, mě za srdce životy přeživších vůbec "nechytli" za srdce a to mě strašně mrzí.
Tak tohle bylo.... Ani nevím jak ji popsat. Směsice odporu a vyskakujících otázek, které mi naskočily, během čtení. Neskutečná kniha a určitě doporučuji přečíst, protože i když je místy odporná, tak za přečtení fakt stojí.
No co dodat... Prostě Amo miluju, asi jsem ujetá, ale nemůžu si pomoct, její knížky jsou prostě dokonalý.
Sérii Šest vran miluju, o něco málo Grišu a tak jsem se fakt těšila na příběh Nikolaje, ale... 3/4 knížky jsem se nemohla pořádně začíst, pořád jsem ji odkládala, až cca posledních 100 stran za něco stálo. Mám i druhý díl, ale fakt se mi do něj po tomto zklamání vůbec nechce :-( 3* za ten konec ten to trochu zachránil.
Zhruba do poloviny byla kniha docela nuda, nemohla jsem se záčíst a knihu jsem dost část odkládala. Po odstěhoválí Belle na farmu už se to rozjelo no a ten konec... I přes nudný začátek hodnotím 4*.
Tak tohle byl zase mazec. Amo je prostě jedinečná a já její knihy miluju.
Jako vždy mne autorka nadchla, její knihy miluju a už aby byla další :-)