WowKokinko WowKokinko komentáře u knih

První stříbrná kniha snů První stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Kniha je takovým průvodcem k dalším dílům, rozhodně je určena mladším čtenářům ale i starší zaujme svým nápadem a myšlenkou :)

08.12.2019 3 z 5

Případ ztracených duchů Případ ztracených duchů Sonja Kaiblinger

Velice milá pohádka se strašidelnou a detektivní tématikou pro děti :)

19.11.2019 4 z 5

Sanctus Sanctus Simon Toyne

Zajímavá kniha, ale do některých pasáží jsem se musela vyloženě nutit :( celkové rozuzlení nečekané :) jsem ráda, že jsem si knihu přečetla ale mezi moje top nebo ty které bych chtěla číst znovu určitě nepatří

05.11.2019 3 z 5

Letní děti Letní děti Dot Hutchison

Po rozčarovaní z druhého dílu jsem dala šanci třetímu (přece nebudu mít doma nekompletní sérii že ano :D ) a byla to to správná volba. Třetí díl trilogie se dotýká dětí a násilí na nich, což dodává příběhu jistou mrazivou atmosféru. Spisovatelka se dokázala vyšplhat zpět na výsluní...

25.09.2019 4 z 5

Smrt a jiné vrcholy mého života Smrt a jiné vrcholy mého života Sebastian Niedlich

je to takové milé a úsměvné :) super oddychovka

10.09.2019 4 z 5

Zlomené duše Zlomené duše Simone St. James

zajímavá, čtivá, ale hlubší pocit asi nezanechá

10.09.2019 3 z 5

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

kniha se četla sama a byla úžasná, ale tak nějak po popravčím byl tohle slabší odvar

23.08.2019 3 z 5

Temný experiment Temný experiment Gwenda Bond

Kniha čtivá, zajímavá, ale čekala jsem že dostanu víc odpovědi :/ trošku to asi těží z úspěšnosti seriálu :/

15.08.2019 4 z 5

Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

Že začátku slušně děsivé a znepokojivé, ale závěr se mi nelíbil a celkově mi to přišlo, že autorka si v půlce knihy rozmyslela o čem to vlastně je ... Škoda začátek byl úchvatný

26.04.2019 3 z 5

Nehoda Nehoda C. L. Taylor

Kniha zajímavá, čtivá a příběh netradiční. Jen ten konec byl uspěchaný a z ničeho nic končí. Chvíli se Vám tají dech a najednou je po všem a konečný požitek nedostatečný. Škoda jinak celkové dílo super :)

22.10.2018 4 z 5

Tři sestry Tři sestry Heather Morris

Lepší jak tatér, ale horší jak Cilčina cesta. Vyprávění po válce bylo zajímavé, ale zbytečně zdlouhavé.

07.01.2022 3 z 5

Zero - Oni to vědí Zero - Oni to vědí Marc Elsberg (p)

Slabší než blackout, ale určitě stojí za přečtení.

20.11.2020 3 z 5

Nyxia Nyxia Scott Reintgen

Jednoduše napsané dílko, které se parádně čte. Ze začátku jsem měla strach, že se jedná o kopii Avatara, nicméně minimálně tento díl tomu má hodně daleko. Hodně akčních scén, hodně soutěží a zajímavé hlavní postavy... no uvidíme co se bude dít dál na Edenu :)

15.08.2020 4 z 5

Žádný sex, je úterý Žádný sex, je úterý Tracy Bloom

Kniha o ničem, příběh nudný, postavy nesympatické. Romantická komedie! cha :D romantiku si představuji jinak a komedie? nenašla jsem tam ani jeden úsměvný moment :( asi nejsem stvořena pro knihy tohoto žánru... no díky výzvo ale už nikdy více

24.04.2020 1 z 5

Medvěd a Slavík Medvěd a Slavík Katherine Arden

Milá pohádka se sympatickou hlavní hrdinkou. Kéž by všichni byli tak odvážní jako Vasja :) a snad se v dalších dílech dozvíme o dalším osudu :)

10.04.2020 3 z 5

Hvězdy nad námi – Vzpomínky dítěte, které přežilo osvětimské peklo Hvězdy nad námi – Vzpomínky dítěte, které přežilo osvětimské peklo Eva Slonim

Ničím prikrášlena výpověď Slovensky co přežila Osvětim. Trošku mi ze začátku vadil popis celé její rodiny včetně jmen bratranců a sestřenic. Měla velkou rodinu a dost se mi to pletlo. Ale jinak jeden z dalších příběhu, co by neměl být nikdy zapomenut.

07.01.2020 4 z 5

Cilčina cesta Cilčina cesta Heather Morris

Kniha se četla stejně dobře jako minuly díl. Myslím, že byla napsaná tak nějak reálněji což mi u tatera vadilo, že to bylo jak vymyšlené... Ale pořád jak podotkla sama autorka je to román :)

05.01.2020 4 z 5

Znamení jednorožce Znamení jednorožce Hana Marie Körnerová (p)

Kniha se mi ze začátku moc nelíbila a bylo pro mne těžké se začít, ale pak děj postoupil a bylo to lepší :)

10.09.2019 3 z 5

Sklenené telá Sklenené telá Erik Axl Sund

Děj celkem zajímavý ale místy jsem byla z postav zmatená, spousta lidí na H pro mne byl ze začátku problém :) ale zvrat a celkové rozuzlení bylo nečekané :)

21.05.2019 3 z 5

Krvavý měsíc Krvavý měsíc Markus Lutteman

Děsivá tématika na zamyšlení. Kniha chytí za srdce a člověk tak vidí věci jinak.

24.04.2019 5 z 5