WowKokinko

Kniha je takovým průvodcem k dalším dílům, rozhodně je určena mladším čtenářům ale i starší zaujme svým nápadem a myšlenkou :)

Velice milá pohádka se strašidelnou a detektivní tématikou pro děti :)

Zajímavá kniha, ale do některých pasáží jsem se musela vyloženě nutit :( celkové rozuzlení nečekané :) jsem ráda, že jsem si knihu přečetla ale mezi moje top nebo ty které bych chtěla číst znovu určitě nepatří

Po rozčarovaní z druhého dílu jsem dala šanci třetímu (přece nebudu mít doma nekompletní sérii že ano :D ) a byla to to správná volba. Třetí díl trilogie se dotýká dětí a násilí na nich, což dodává příběhu jistou mrazivou atmosféru. Spisovatelka se dokázala vyšplhat zpět na výsluní...

je to takové milé a úsměvné :) super oddychovka

kniha se četla sama a byla úžasná, ale tak nějak po popravčím byl tohle slabší odvar

Kniha čtivá, zajímavá, ale čekala jsem že dostanu víc odpovědi :/ trošku to asi těží z úspěšnosti seriálu :/

Že začátku slušně děsivé a znepokojivé, ale závěr se mi nelíbil a celkově mi to přišlo, že autorka si v půlce knihy rozmyslela o čem to vlastně je ... Škoda začátek byl úchvatný

Kniha zajímavá, čtivá a příběh netradiční. Jen ten konec byl uspěchaný a z ničeho nic končí. Chvíli se Vám tají dech a najednou je po všem a konečný požitek nedostatečný. Škoda jinak celkové dílo super :)

Lepší jak tatér, ale horší jak Cilčina cesta. Vyprávění po válce bylo zajímavé, ale zbytečně zdlouhavé.

Jednoduše napsané dílko, které se parádně čte. Ze začátku jsem měla strach, že se jedná o kopii Avatara, nicméně minimálně tento díl tomu má hodně daleko. Hodně akčních scén, hodně soutěží a zajímavé hlavní postavy... no uvidíme co se bude dít dál na Edenu :)

Kniha o ničem, příběh nudný, postavy nesympatické. Romantická komedie! cha :D romantiku si představuji jinak a komedie? nenašla jsem tam ani jeden úsměvný moment :( asi nejsem stvořena pro knihy tohoto žánru... no díky výzvo ale už nikdy více

Milá pohádka se sympatickou hlavní hrdinkou. Kéž by všichni byli tak odvážní jako Vasja :) a snad se v dalších dílech dozvíme o dalším osudu :)

Ničím prikrášlena výpověď Slovensky co přežila Osvětim. Trošku mi ze začátku vadil popis celé její rodiny včetně jmen bratranců a sestřenic. Měla velkou rodinu a dost se mi to pletlo. Ale jinak jeden z dalších příběhu, co by neměl být nikdy zapomenut.

Kniha se četla stejně dobře jako minuly díl. Myslím, že byla napsaná tak nějak reálněji což mi u tatera vadilo, že to bylo jak vymyšlené... Ale pořád jak podotkla sama autorka je to román :)

Kniha se mi ze začátku moc nelíbila a bylo pro mne těžké se začít, ale pak děj postoupil a bylo to lepší :)

Děj celkem zajímavý ale místy jsem byla z postav zmatená, spousta lidí na H pro mne byl ze začátku problém :) ale zvrat a celkové rozuzlení bylo nečekané :)

Děsivá tématika na zamyšlení. Kniha chytí za srdce a člověk tak vidí věci jinak.