xjk007 komentáře u knih
Originální zasazení, ale prostě mě to nebavilo. Zdlouhavé, beze spádu. Každou chvíli jsem se musel vracet.
Mě to teda bavilo hodně, důstojné zakončení série. Jen ten konec byl strašně uspěchaný a spousta věci zůstala neuzavřených...
(SPOILER) Mně se to líbilo! Ze začátku to vypadalo jako detektivka, pak jako sebezpytování protivnýho policajta, pak jako cesta na dno a zpět a nakonec satanistickej horor. Škoda, že až tak s otevřeným koncem, ale bavilo mě to celou dobu.
Přečetl jsem začátek a pak zjistil, že to čtu a myslím na jiné věci. Tak "poutavě" je to napsané. Nemám ve zvyku knihy nedočítat, ale tohle šlo rovnou pryč.
Nuda. Mohlo to mít tak čtvrtinovej objem. Natahovaný pasáže, plus minus předvídatelnej konec. Nikdy víc, Dane Simmonsi.
Slabší než předchozí díly, konec mi přišel tak nějak zezačátku komplikovanej a pak najednou šup a hotovo. Ale celkově boží série.
Nic náročného, ale bavilo mě to celou dobu. Pokračuju v sérii!
Klasika, jediný, kdo díky té knize může zbohatnout, je pan Lloyd. Chvíli jsem tomu dal a většinu času jen plácá "díky této knize budete mít všechno, co chcete". Tak hodně štěstí všem důvěřivcům čekajícím na zázrak. My ostatní se budeme učit a pracovat.
Bavilo mě to. Žádná vysoká beletrie, ale frčelo to hezky a celkový nápad by také dobrý.
Nebavilo mě to. Zmantené, občas super, občas totálně hluché pasáže, kdy jsem myslel radši na svoje věci a musel se vracet. Jiné knížky připoutají daleko víc. Škoda.
Ukrutná děsivá kravina. Naprosto předvídatelné, tupé, nevěrohodné. Mluví se sprostě tam, kde by sprostě nikdo nemluvil, fujtajbl.
nejslabší ze všech 6 dílů, divnej konec, překombinovaný, nuda..