Žampion Žampion komentáře u knih

Pan Masters Pan Masters T. L. Swan

Tak to byla jízda. Naprosto skvělý. Děj předvídatelný, ale tak moc humorně popsaný, že se u toho musím šklebit jako blázen. Prostě pecka. Mimochodem "chodidlový honibrk" je prostě topovka.

05.09.2024 5 z 5

Jednou za život Jednou za život T. L. Swan

"Zeptej se ho, jestli má pocit, že by umřel, kdyby se tě nemohl dotýkat." Tak to bylo naprosté klišé, ale jako s velkým SUPER na začátku. A smála jsem se u toho jako blázen. To bylo střelený. Doporučuji.
"Vznášela jsem se na Jamesonově obláčku. Myslím, že jsem úspěšně vstoupila do Milesova klubu."

14.11.2024 5 z 5

Zrádná touha Zrádná touha Danielle Lori

Čím dál lepší. Tohle je ještě lepší než druhý díl a ten byl vážně super. Prostě dokonalost.
" Ronan nebyl moje nikdy víc. On byl moje navždy."

22.10.2024 5 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Parádní hate to love šefa a podřízené.
Ona - "kdyby dokázal držet hubu chvilku zavřenou, byl by dokonalý."
On - "jak může být někdo tak sexy taková kráva?"
Ale nakonec to i se spoustou sexu skončilo happy endem.
Super.

16.10.2024 5 z 5

Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

Ach tyhle mafiánské romance, to je moje smrt. Bylo to teda pořádný vzrůšo.
" Neopovažuj se stydět za cokoli, co se mezi váma stalo. Říkala jsem ti, že je to chlap, kterýmu by ses měla vyhnout. Chlapi jako on v tvým světě neexistujou. V tý hře, kterou na tebe zkouší, nemůžeš vyhrát."
Jdu na další. Co jako ten ne už mrtvý manžel?????

07.09.2024 5 z 5

Výpověď Výpověď Whitney G. (p)

Za mě teda jedno s těch lepších děl od autorky. Vtipné, škádlivé a erotické. Všechno pěkně vyvážené. Doporučuji.

20.08.2024 5 z 5

Pravidla lásky Pravidla lásky Sara Cate

Ale no tak, už. To bylo úžasný. Zase nový pohled na komunitu BDSM. Takový sladký. Tak si tady přemýšlím, jestli by psychoterapeuti neměli mnohem méně práce, kdyby bylo více sex - klubů.

19.08.2024 5 z 5

Chlap snů Chlap snů Kim Jones

5 a kdyby se dalo dám těch hvězdiček ještě víc. Pecka, ještě teď se směju. Velká převeliká škoda, že u nás nevyšlo knih od Kim Jones víc. Mimochodem na dvoulitorovou láhev Coca-coly už se nikdy nebudu dívat stejně.

14.06.2024 5 z 5

Bentley Bentley Melanie Moreland

Parádní romantika s trochou toho erotična. Mě se to moc líbilo. I zápletka s dramatem tam byla. Moc fajn čtení.
" Peníze jsou obnovitelným zdrojem. Ona ne."

04.12.2024 5 z 5

Šílená posedlost Šílená posedlost Danielle Lori

Tak musím říct, že tohle je za mě ta nejmafianštější mafiánská romance jakou jsem dosud četla. Byla super.
"Copak to nevíte? Láska je posedlost ... někteří by dokonce řekli, že šílená posedlost."

20.10.2024 5 z 5

Unesená dědička Unesená dědička Sophie Lark

Taková mafiánská, velikánská romantika.
"Unesl jsem tě Nesso, ale tys mi ukradla srdce. Teď už je navždy tvoje a nemohl bych si ho vzít zpátky, ani kdybych chtěl."
Bylo to pěkné.

18.10.2024 5 z 5

Skandální titulky Skandální titulky L. J. Shen

Tyhle nepřátelé s výhodami to je jízda. Od začátku až do úúúúplného konce.

06.09.2024 5 z 5

Poslední svobodný miliardář Poslední svobodný miliardář Pippa Grant

No co toto bylo? Naprostá, ale vážně naprostá paráda. Všechny postavy byly skvělé. Příběh? Naprostá pecka. A ten pes. Něco neskutečného. A ach, ta romantika. Ne, tohle mi autorka nemůže udělat. Jenom jedna kniha?

15.08.2024 5 z 5

Ďábel nosí černou Ďábel nosí černou L. J. Shen

"Ďábel mě vůbec nemusel stahovat s sebou do pekla. Šla jsem s ním dobrovolně." Super vtipné a zábavné čtení. Moc jsem si ho užila. Např. Ta situace s Ethanovyma šponovkama. A ten epilog UFF.

04.08.2024 5 z 5

S láskou tě nenávidím S láskou tě nenávidím Jo Watson

"...on na mě očividně použil nějakou černou magii, a probudil ve mně mou vnitřní spící pornohvězdu." Vtipné, romantické, strhující. Užila jsem si to.

18.07.2024 5 z 5

Drahý nepřítel Drahý nepřítel Kristen Callihan

Romantika, erotika ano ! A ta scéna v koupelně, ach. " vzženšti se .... tak ať to bolí" tak to bylo nejvíc.

07.07.2024 5 z 5

Hořím pro tebe Hořím pro tebe J. T. Geissinger

Super, vtipné a příjemné čtení. Moc jsem se pobavila. Mimochodem ... a i kdybys hořel, nepočůrá tě ... je TOP hláška.

17.06.2024 5 z 5

Lapeni Lapeni Emily McIntire

"Jen si pamatuj, že nehledě na to, jak moc špatná se situace zdá, všechno je jen dočasné. Tvou hodnotu neurčuje to, v jakých podmínkách žiješ, ale to, jak povstaneš z popela potom, co všechno shoří."
Bylo to skvělý. Musím jít hned na další díl.

11.11.2024 5 z 5

Kráska a netvor Kráska a netvor Teresa Medeiros

Další variace na téma kráska a zvíře. A za mě teda ta nejlepší. Historická, velice vtipná a ty dialogy, to je něco úžasného. Doporučuji všema deseti.
" Ne, děkuji. Raději se nechám sežrat Netvorem, než aby mě k smrti užižlal ten starý darebák."

02.10.2024 5 z 5

Vytočenej na Maxx Vytočenej na Maxx Melanie Moreland

Parádička, já to říkám pořád, že ubručení medvědí jsou nejroztomilejší. Krása.

13.09.2024 5 z 5