zdenislava zdenislava komentáře u knih

Josef Mareš - Moje případy z 1. oddělení Josef Mareš - Moje případy z 1. oddělení Martin Moravec

Kdo viděl seriály jejichž spoluautorem pan Mareš byl, tak v knize nic nového převratného neobjeví.

16.02.2023 3 z 5

Houpačky Houpačky Lucie Konečná

Přečtením jsem získala nový náhled na stáří, ne každá babička chce sedět doma a koukat na šlágr.

26.04.2021 4 z 5

Ofélie se učí plavat Ofélie se učí plavat Susanna Kubelka

Kniha mi byla doporučena kamarádkou jako naprostá bomba, mě to přijde spíš jako bouchací kulička :-D

03.08.2020 2 z 5

Schovej mě v dešti Schovej mě v dešti Jojo Moyes

Nebyla špatná, ale četla jsem o této autorky už lepší.

08.07.2020 3 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

příběh mě příliš neuchvátil, přišlo mi to zdlouhavé

06.11.2019 2 z 5

Patnáctiletý kapitán Patnáctiletý kapitán Jules Verne

na to, že je to knížka pro děti mi to přišlo dost kruté a realistické, ale syn (8let) z toho byl nadšen ;-)

09.10.2019 4 z 5

Hotel Winterhouse Hotel Winterhouse Ben Guterson

četla jsem to dětem (5 a 8 let), po dlouhé době knížka, kdy chodily dobrovolně brzo spát a vyžadovaly si čtení. I mě se líbila, byla napínavá a samotnou mě zajímalo jak to dopadne :-D

18.07.2019 5 z 5

Sbohem, Irsko Sbohem, Irsko Ann Moore

Kniha se mi líbila stejně jako první díl, jen by mohla být lehce optimističtější a nemuseli by všichni umírat.

09.07.2019 4 z 5

Myšák jménem Julian Myšák jménem Julian Joe Todd-Stanton

Pěkná knížka o přátelství pro nejmenší, je tam víc obrázků než textu.

27.05.2019 3 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Knížka super, jen Erice už bych teda přála nějakýho pořádnýho chlapa :-)

28.11.2018 4 z 5

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Evžen Boček

U třetího dílu jsem se trošku nudila, nepřišlo mi že by se děj nějak posouval, všechno mi přišlo na jedno brdo.
Tento čtvrtý díl byl však pojat trochu jinak, byly přidány postavy a zase to byla ohromná legrace ;-)

23.11.2018 4 z 5

Mlhy Serengeti Mlhy Serengeti Leylah Attar

Téma dobrý,ale jak už tu někdo psal hrozně přeslazené a uvzdychané

30.10.2018 3 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Knížka se četla hezky, nevím proc jsem si ale myslela, že to bude vtipna oddechovka - ani moc nebyla.

21.10.2018 4 z 5

Co neodvál ani čas Co neodvál ani čas Hana Marie Körnerová (p)

Moje druhá knížka od této autorky a zase pecka, upřímně bych to všechno, co zvládla Ilona nebo Kamila, asi nezvládla. Ty ženský dřív, to byly osobnosti a my si myslím málo uvědomujeme, jak dobře se v dnešní době máme.

12.07.2018 5 z 5

Nejhorší děti na světě Nejhorší děti na světě David Walliams

Knížku jsem četla dětem a musím říct, že hlavně synovi (6 let) přišla hodně vtipná nejvíc asi Prdivá Pepina, za sebe musím říct, že hlavně Dan Dloubal mě stál hodně přemáhání, abych se nepozvracela :-D

11.07.2018 4 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

no to že jsem ji dostala k nákupu zdarma jsem si říkala co to zase bude, ale jak všichni píší byla skvělá, celou dobu čtení jsem byla v napětí, což už se mi dlouho u knihy nestalo. Doporučuji

03.11.2017 5 z 5

Ta druhá Ta druhá Michelle Adams

Od thrilleru jsem čekala více napětí, kniha mi přišla zdlouhavá, v podstatě by stačilo si přečíst prvních pět kapitol a pak poslední dvě - za mě trochu zklamání

25.09.2017 3 z 5

Rok blba Rok blba Jiří Hnilička

Kniha se mi líbila, ale spíš než radost, jsem po dočtení cítila smutek - úplně humorná mi nepřišla, ale možná jen všechno beru moc vážně ;-)

13.07.2017 4 z 5

Jednosměrná jízdenka Jednosměrná jízdenka Katy Yaksha (p)

Nevím asi dobra myšlenka, ale vše bylo tak rozvlekle, ze jsem ji nedotčenou odložila,nějak me nebavilo číst co si který den oblékne a koupi v krámu za potraviny

08.06.2017 3 z 5

Hausfrau Hausfrau Jill Alexander Essbaum

podle recenzí a propagací knihy jsem čekala nějaký skvělý příběh, byla jsem ale velmi zklamaná, příběhem i formou psaní, prolínání časů a situací - dál bych ji asi nikomu dalšímu nedoporučila

20.10.2016 2 z 5