zdenislava komentáře u knih
Přečtením jsem získala nový náhled na stáří, ne každá babička chce sedět doma a koukat na šlágr.
U třetího dílu jsem se trošku nudila, nepřišlo mi že by se děj nějak posouval, všechno mi přišlo na jedno brdo.
Tento čtvrtý díl byl však pojat trochu jinak, byly přidány postavy a zase to byla ohromná legrace ;-)
Moje druhá knížka od této autorky a zase pecka, upřímně bych to všechno, co zvládla Ilona nebo Kamila, asi nezvládla. Ty ženský dřív, to byly osobnosti a my si myslím málo uvědomujeme, jak dobře se v dnešní době máme.
na to, že je to knížka pro děti mi to přišlo dost kruté a realistické, ale syn (8let) z toho byl nadšen ;-)
Knížka se četla hezky, nevím proc jsem si ale myslela, že to bude vtipna oddechovka - ani moc nebyla.
Kdo viděl seriály jejichž spoluautorem pan Mareš byl, tak v knize nic nového převratného neobjeví.
no to že jsem ji dostala k nákupu zdarma jsem si říkala co to zase bude, ale jak všichni píší byla skvělá, celou dobu čtení jsem byla v napětí, což už se mi dlouho u knihy nestalo. Doporučuji
Kniha mi byla doporučena kamarádkou jako naprostá bomba, mě to přijde spíš jako bouchací kulička :-D
četla jsem to dětem (5 a 8 let), po dlouhé době knížka, kdy chodily dobrovolně brzo spát a vyžadovaly si čtení. I mě se líbila, byla napínavá a samotnou mě zajímalo jak to dopadne :-D
Kniha se mi líbila stejně jako první díl, jen by mohla být lehce optimističtější a nemuseli by všichni umírat.
Téma dobrý,ale jak už tu někdo psal hrozně přeslazené a uvzdychané
Knížku jsem četla dětem a musím říct, že hlavně synovi (6 let) přišla hodně vtipná nejvíc asi Prdivá Pepina, za sebe musím říct, že hlavně Dan Dloubal mě stál hodně přemáhání, abych se nepozvracela :-D
Od thrilleru jsem čekala více napětí, kniha mi přišla zdlouhavá, v podstatě by stačilo si přečíst prvních pět kapitol a pak poslední dvě - za mě trochu zklamání
Kniha se mi líbila, ale spíš než radost, jsem po dočtení cítila smutek - úplně humorná mi nepřišla, ale možná jen všechno beru moc vážně ;-)
Nevím asi dobra myšlenka, ale vše bylo tak rozvlekle, ze jsem ji nedotčenou odložila,nějak me nebavilo číst co si který den oblékne a koupi v krámu za potraviny
Pěkná knížka o přátelství pro nejmenší, je tam víc obrázků než textu.
Knížka super, jen Erice už bych teda přála nějakýho pořádnýho chlapa :-)
podle recenzí a propagací knihy jsem čekala nějaký skvělý příběh, byla jsem ale velmi zklamaná, příběhem i formou psaní, prolínání časů a situací - dál bych ji asi nikomu dalšímu nedoporučila