zimolka komentáře u knih
Tento díl jsem četla už jen proto abych dočetla celou sérii .Některá místa mě celkem příjemně překvapila,ale určitě zůstanu radši nadále u svých detektivek.
První dva díly se mě líbily.Tomuto by neuškodilo o pár stránek méně, kde by nebyla neustále dokola popisována dokonalost, krása upírů a to co Bella cítí ke svému příteli.
Pro dospívající dívky super čtení i mě to bavilo na to , že už mám dávno pubertu za sebou.
Opět nádherný příběh.Zase jsem se nemohla od knihy odtrhnout.
Moje první kniha od autorky a určitě ne poslední.Nadherně napsaný příběh.
Do půlky knihy jsem se spíše do čtení nutila,ale pak mě to vtáhlo a knihu jsem nemohla odložit.Konec mě zase až tak nevadil,nemůže vždy vše nějak dopadnout.I ve skutečném životě jsou bohužel případy co se nikdy nevyřeší,jediné co mě trochu lezlo na nervy byla Eliza.
Moje druhá kniha od autorky a opět spokojenost.Určitě si ráda přečtu další.
Krásný příběh,hned bych se chtěla do Japonska podívat,nicméně bych řekla ,že tento díl byl asi o trošinku slabší než ty ostatní.
Toto je první kniha od autorky,tak nemám porovnání s ostatními.Nicméně,když bych to vzala ze strany románů 2.sv.války,tak toto se opravdu povedlo.Kniha je psaná z úplně jiného pohledu než velká většina co jsem četla.Přečtenou jsem ji měla pomalu jedním dechem a budu na ni vzpomínat ještě asi hodně dlouho.Ráda si ji časem přečtu znovu.
Ze začátku jsem myslela, že knihu odložím.Prokousala jsem se a nakonec nebyl příběh vůbec špatný.
Série Znovu byla asi o něco lepší.Konec mě překvapil,takže teď se nemůžu dočkat dalšího dílu .
Moje první setkání s autorkou.Kniha není špatně napsaná,ale je to jaksi trhlý příběh.