zimolka komentáře u knih
Nádherná ,čtivě napsaná kniha.
Mě se líbili všechny tři díly, nemůžu říct ani že by byl některý lepší. Je to takové oddechové četní, kdy už je předem známo, že to dobře dopadne.
Mě se příběh líbil,celkem mě to vtáhlo,konec mě tedy překvapil,nečekala jsem ,že se takto hlavní hrdinka zachová.
Anděla mě někdy hoodně rozčilovala svým přístupem k dětem,ale jinak je to nádherně napsaný příběh.
Strašně mě bavila kniha ze začátku vzpomínky z minulosti,tak mě to vrátilo do mého mládí.Ke konci se to pro mě trochu táhlo,ale za přečtení rozhodně stojí.
Bála jsem se do třetího dílu pustit,že se mě nebude líbit,tak jak první dva,dle některých komentářů tady,ale já jsem opět spokojená.Je pravda,že Irena to přeháněla s tou politikou,ale nebylo to zase až tak hrozné.Za mě je celá série povedená.
Opravdu velmi zajímavě napsaná kniha.Dozvěděla jsem se nové informace.A ten konec opravdu překvapil.
Kniha nebyla špatná,ale ostatní od této autorky se mělíbily více.Hlavní hrdinka mě celkem štvala.
Autorka opět nezklamala.Pro toho ,kdo čeká krásný romantický příběh na jedno odpoledne je kniha dokonalá volba.
Knihy od této autorky mám ráda,ale toto mě tedy nenadchlo.To ,jak se chovala Marthy mě zaráželo hned od začátku.
Já tedy knihu nehodnotím z mého hlediska, když pro můj věk není určena,ale z pohledu detía těm bych řekla že se líbí, takže dávám 5⭐
Teď u nás tlapková patrola frčí ve velkém, takže dcerka je z knihy nadšená.
Velmi dobře zpracovaný příběh.Kniha má už tolik hodnocení s plným počtem hvězdiček s kterým naprosto souhlasím.
Tak tady bych potřebovala asi taky krabičku s kapesníčky.Smutný příběh se šťastným koncem,poutavé napsané.Knihu si budu pamatovat hodně dlouho.