zimolka Online zimolka komentáře u knih

Hájovna: Příběh o ztrátě svobody a mateřské lásce Hájovna: Příběh o ztrátě svobody a mateřské lásce Karla Kubíková

Nádherná ,čtivě napsaná kniha.

10.04.2022 5 z 5

Žlutý ptáček zpívá Žlutý ptáček zpívá Jennifer Rosner

Silný, dojemný ,krásně napsaný příběh.

10.04.2022 5 z 5

Vše, co jsme milovali Vše, co jsme milovali Pam Jenoff

Opět krásná kniha od této autorky.

05.04.2022 5 z 5

Zachraň nás Zachraň nás Mona Kasten

Mě se líbili všechny tři díly, nemůžu říct ani že by byl některý lepší. Je to takové oddechové četní, kdy už je předem známo, že to dobře dopadne.

05.04.2022 5 z 5

Kulka Kulka Mary Louise Kelly

Mě se příběh líbil,celkem mě to vtáhlo,konec mě tedy překvapil,nečekala jsem ,že se takto hlavní hrdinka zachová.

28.03.2022 4 z 5

Spálená křídla Spálená křídla Karla Kubíková

Anděla mě někdy hoodně rozčilovala svým přístupem k dětem,ale jinak je to nádherně napsaný příběh.

26.03.2022 5 z 5

Rybí krev Rybí krev Jiří Hájíček

Strašně mě bavila kniha ze začátku vzpomínky z minulosti,tak mě to vrátilo do mého mládí.Ke konci se to pro mě trochu táhlo,ale za přečtení rozhodně stojí.

21.03.2022 4 z 5

Výměna Výměna Beth O’Leary

Krásný oddechový příběh.

18.03.2022 4 z 5

Osudové dny Osudové dny Marie Lacrosse

Bála jsem se do třetího dílu pustit,že se mě nebude líbit,tak jak první dva,dle některých komentářů tady,ale já jsem opět spokojená.Je pravda,že Irena to přeháněla s tou politikou,ale nebylo to zase až tak hrozné.Za mě je celá série povedená.

14.03.2022 5 z 5

Žítkovské bohyně Žítkovské bohyně Kateřina Tučková

Opravdu velmi zajímavě napsaná kniha.Dozvěděla jsem se nové informace.A ten konec opravdu překvapil.

10.03.2022 5 z 5

Lituji, čekají mě Lituji, čekají mě Agnès Martin-Lugand

Kniha nebyla špatná,ale ostatní od této autorky se mělíbily více.Hlavní hrdinka mě celkem štvala.

03.03.2022 3 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Autorka opět nezklamala.Pro toho ,kdo čeká krásný romantický příběh na jedno odpoledne je kniha dokonalá volba.

20.02.2022 5 z 5

Štěstí mi uniká mezi prsty Štěstí mi uniká mezi prsty Agnès Martin-Lugand

Knihy od této autorky mám ráda,ale toto mě tedy nenadchlo.To ,jak se chovala Marthy mě zaráželo hned od začátku.

13.02.2022 1 z 5

Jizva Jizva Danuta Chlupová

Kniha se hezky četla,vřele doporučuji k přečtení.

11.02.2022 5 z 5

Nový začátek Nový začátek Marie Lacrosse

Oba díly byly nádherné napsaný.Hned beru do ruky další.

08.02.2022 5 z 5

Nové 5 minutové pohádky - Tlapková patrola Nové 5 minutové pohádky - Tlapková patrola kolektiv autorů

Já tedy knihu nehodnotím z mého hlediska, když pro můj věk není určena,ale z pohledu detía těm bych řekla že se líbí, takže dávám 5⭐

03.02.2022 5 z 5

Tlapková patrola - Pohádky pro všechny tlapky Tlapková patrola - Pohádky pro všechny tlapky kolektiv autorů

Teď u nás tlapková patrola frčí ve velkém, takže dcerka je z knihy nadšená.

Houbařka Houbařka Viktorie Hanišová

Velmi dobře zpracovaný příběh.Kniha má už tolik hodnocení s plným počtem hvězdiček s kterým naprosto souhlasím.

Violka: Román o hledání domova Violka: Román o hledání domova Mirka Skočílková

Tak tady bych potřebovala asi taky krabičku s kapesníčky.Smutný příběh se šťastným koncem,poutavé napsané.Knihu si budu pamatovat hodně dlouho.

Alyin dům Alyin dům Leila Meacham

Krásný příběh na jedno odpoledne.

26.01.2022 5 z 5