zpychova komentáře u knih
naprosto skvělá kniha, přečteno velmi rychle. Poutavé, nadčasové. Doroučuji i Caludius bůh a jeho žena Messalina.
dostala jsem knížku k Vánocům a mnohokrát mi od té doby přišla vhod! Recepty jsou skvělé, přehledné, navíc neotřelé;) pan Maršálka mám ráda a ráda jeho kuchařku doporučuji!
Líbí se mi celá tato série, super dárek pro malé děti :) ráda bych ještě sérii viděla rozšířenou, Lísteka Kámen jsou také perfektní!
Knížka Kámen (společně s Vodou a Lístkem) je ideální pro malé čtenáře. Líbí se mi část ke konci, kdy je text souvislejší, krásné jsou také ilustrace.
Knížka Lístek (společně s Vodou a Kamenem) je perfektní dárek pro nejmenší, pokud je chcete uvést do světa knih a ilustrací, zároveň aby si ze čtení (či předčítání) něco odnesli. :)
Přesně jak bylo zmíněno v komentářích - oddechovka, ale k zamyšlení. Tento nevšední a zajímavý příběh ,,o lidech'' se M. Haggovi opravdu povedl! Těším se na jeho další knihy :)
Od Petra Stančíka jsem četla již několik knih, jeho styl psaní mám ráda. Pravomil mi bohužel přišel už trochu překombinovaný (jak bylo zmíněno v jiném komentáři např. scéna s Kennedym). Všimla jsem si opakujících se drobností (obraty, jména ..) např. z Andělího vejce, což nehodnotím kriticky, rozumím, že to patří ke stylu psaní. Přesto jsem knihu dočetla a docela se mi líbila.
Mlýn na mumie byla první knížka, kterou jsem od Petra Stančíka četla. Jeho styl psaní mě tak zaujal, že jsem okamžitě běžela pro Andělí vejce a Nulorožce. Humorné a originální čtení. Vřele doporučuji!
V tomto románu mě opravdu mrazily scény s Andewem. Oceňuji, že se Lindsey dokázala oprostit od minulosti a nechat za sebou minulý život - bohužel pouze do doby, kdy je Andrew propuštěn z vězení. Ještě působivějším se román stává postavou dcery Sophie. Knihu doporučuji, udržela mě v napětí!
Ohnivé květy mě velice zaujaly tématem 11. září, na zpracování této události jsem byla hodně zvědavá. Provázání silných příběhů Clary a Taryn - Clary z roku 1911 a Taryn o sto let později - pomocí šálu s aksamitníky je poznávacím znamením této knihy. Ačkoliv se obě posatvy musejí vyrovnat se ztrátami a strastmi, je to takové křehké, laskavé čtení. Ideální knížka na dovolenou nebo na večer v křesle pod dekou :)
Krásný, svižně se odvíjející romantický příběh. Může to znít jako klišé - sympatické postavy Grace a Matt, laskavé vyprávění, milostné scény. Procítěný příběh, který se mi četl velmi snadno :) těším se na další knihy Renée Carlino!
Silný příběh ženy, která k sobě našla cestu i přes četné problémy. Hledá sílu sama v sobě, i když se upíná v průběhu knihy k Bohu (což bych neřekla, že by nějaké čtenáře mělo odradit). Řeší rodinné a manželské problémy, vztah ke svému tělu a svému nitru. Je vidět, že si autorka prošla během knihy změnou jako románový hrdina. Jde vlastně o příběh rozechvělé bojovnice :)