Zruza komentáře u knih
Tohle je fajn mystery, kterou jsem si užila, ale nic světoborného to také není.
Pani. Tahle kniha byla zvláštní. Příběh jako takový je dost neuvěřitelný. Objevuje se tu hodně magie. Připomínalo mi to trošku Alenku v říši divů. Bavilo mě to, příběh rychle utíkal, ale nakonci podle mě az moc. Bylo to takové uspěchané a ne moc uvěřitelné. Dalším dílům ale chci dát šanci.
(SPOILER) V celku byla kniha zajímavá a obsahovala spoustu důležitých témat. Ovšem mám pár výhrad.
spoiler
Proč si někdy ke konci knihy vyprosila od Jaye cigaretu, i když věděla, že je těhotná? Co se nakonec stalo s Bartem? Také mi docela vadí, že furt nevím jistě kolik Jayovi je, ale to je drobnost.
No, nevím. Tenhle díl mě moc nebral. Furt, ale musím dát 4 hvězdy, protože je to moje oblíbená série.
Takže některé povídky se mi líbily, ale některé moc ne. Jak se tak dívám na ostatní recenze mám to většinou jinak. Proto jsem se rozhodla udělat recenze na povídky zvlášť.
Doručeno s láskou - tahle povídka mě moc neoslovila. Byla milá, ale romantika mě moc neoslnila. Problémy kvůli koroně mě zajímaly více.
Sociálně distanční venčení - LGBTQ povídka. Byla roztomilá, zajímavá, ale nepatří k mým favoritům.
Jednou - tahle byla moc milá. Opravdu se mi líbila. Dorozumívání se skrze balkon a sousedé mě zaujalo.
Pravidla komedie - další LGBTQ. Moc mě to neoslovilo. Autorka do toho zatáhla Tiktok a přišlo mi, že se snažila až moc být "cool". Jinak to bylo ok.
Nový soused - moje oblíbená. Tahle se mi fakt líbila. Určitě si to ještě přečtu.
Láska v režii osudu - tahle povídka byla zajímavá. Líbila se mi, ale ta matka mě štvala.
Zahradnická sázka - oooh můj další oblíbenec. Fakt byla roztomilá.
Společně uvězněné - LGBTQ. další oblíbenec
Pod rouškou - AAAAAAAH. TAHLE JE MOJE NEJOBLÍBENĚJŠÍ!
Já nevím, co lidem na téhle knížce vadí. Mě bavila a velmi mě mrzí, že druhý díl není přeložený.
Kniha mě nebavila. Situace se furt opakovali a prostě mě to nijak extra nezaujalo. Konec však byl velmi dobrý.
Moc se mi to líbilo. Hezké příběhy postav. Konec byl lehce chaotický a podle mě na zpestření konce knihy, ale i tak se mi moc líbila.
Absolutně nechápu, proč tomu lidé dávají malé hodnocení. Myslím, že si to zaslouží lepší. Přijde mi, že si hodně lidí stěžuje, že tam děti fetují atd. Ale, buďme si upřímní, v Americe to podobně funguje i normálně. To, co lidé na knize kritizují není podle mě dostatečný důvod, nemít to rád. Ovšem, jestli nemáte rádi tyto silná témata, nedoporučuji to.
Tohle mě hodně bavilo. Není to podle mého moc náročné, ale to mi spíše vyhovovalo. Moc se těším na další díl.
Myslím, že moc lidí to bavit nebude, chce si to zjistit o čem to bude.
Kniha nese silný příběh o životě Melindy. Z příběhu mi bylo úzko. Bylo to skvěle napsané. Kniha se mi líbila. Ten konec je také docela otevřený, nezjistila jsem si jestli autorka něco napsala navíc. Pokud ano, musíte si to přečíst v angličtině. Doporučuji však přečíst.
Kniha je nenáročná, pro mladší čtenáře. Mě osobně nějak extra nebavila. Byla zajímavá, ale styl psaní mě nudilo.
Tak tohle byla jízda. V 1. knize se podle mě nic moc nedělo. Jen takový úvod, království, nový svět atd. Ale tady, tady se to rozjelo. Nové informace o světě, nové postavy, nové problémy. Velmi doporučuji.
Velmi milé doplnění k selekci. Myslím, že tam Kiera mohla dát více příběhů, ale i tohle stačilo. Není to nutnost, ale ani neublíží.
Kniha byla fajn. Cestování časem nebylo složité. Myslím, že promyšlené to bylo dostatečně. To, že není mega promyšlená, neznamená, že je špatná. Já si to užila.
Kniha mě bavila. Nevím co bych vyčetla. Taková průměrná oddechovka.