Zuzka12627 Zuzka12627 komentáře u knih

Rituály vody Rituály vody Eva García Sáenz de Urturi

Velice hezký díl, velmi se mi líbil. Určitě doporučuji k přečtení.

26.06.2021 4 z 5

Milovník kávy Milovník kávy kolektiv autorů

Tuto knihu doporučuji všem, co milují kávu nebo se jen chtějí dozvědět o její historii. Kniha vás seznámí s druhy kávy, s jejím pěstováním i přípravou a je doplněna mnoha fotografiemi a na konci jsou i recepty. Velmi se mi líbila.

23.05.2021 4 z 5

Vlčí mluva pro pejskaře - O alfa samcích, dominanci a jiných populárních omylech Vlčí mluva pro pejskaře - O alfa samcích, dominanci a jiných populárních omylech Elli H. Radinger

Po přečtení dvou předešlých knih jsem si musela pořídit i tuto. Velmi hezky sepsané poznatky,rady pro pejskaře a příběhy a chování vlků. Určitě doporučuji, ale první dvě knihy se mi líbily více.

14.04.2021 4 z 5

921 - start povolen 921 - start povolen Josef Jurášek

Pro mě zajímavé čtení, úplně z jiného odvětví. Našla jsem tuto knížku ve staré knihovně. Zaujalo mě, že jsou to skutečné příběhy. Je to takový průměr, ale určitě na večerní čtení postačí.

28.03.2021 3 z 5

Zázraky lidského umu - Architektura od počátku věků do současnosti Zázraky lidského umu - Architektura od počátku věků do současnosti kolektiv autorů

Velmi hezky zpracovaná publikace. Velmi pěkně uspořádaná podle kontinentů. Je zde mnoho fotografií a popisů k jednotlivým architektonickým památkám. Určitě doporučuji.

31.01.2021 5 z 5

Lidské tělo Lidské tělo neznámý - neuveden

Tuto encyklopedii jsem používala už na střední škole a mám ji do teď. Velmi hezká kniha s mnoha informacemi a popisem.

30.12.2020 5 z 5

Německo-český, česko-německý kapesní slovník Německo-český, česko-německý kapesní slovník kolektiv autorů

Velmi dobrý pomocník jak na cesty tak ke studiu. Bonusem je, že se vejde do kapsy.

30.12.2020 4 z 5

Pod vlivem Jupiteru Pod vlivem Jupiteru Gary D. Schmidt

Příběh je velmi hezký , ale konec velmi smutný. Určitě stojí za přečtení. Styl psaní je velmi jednoduchý, stručný, takže žádné těžké čtení.

08.11.2020 4 z 5

To chce psa To chce psa Spencer Quinn (p)

Velmi hezky napsána detektivka vyprávěná z pohledu psa. Taková oddechová knížka, ale určitě stojí za přečtení. Líbila se mi a určitě si ji nechám. Škoda, že nejsou přeloženy další díly.

14.10.2020 4 z 5

Modrý zázrak Modrý zázrak Frauke Bagusche

Velmi krásná a úžasná kniha o mořském životě. Určitě doporučuji všem, komu není lhostejný život na zemi. Dozvíte se zde hodně informací o fungování moře, zvířatech a rostlinách a jejich životě a jak jsou všechny tyto systémy propojeny. Na konci nechybí i dopad lidské společnosti na život v mořích.

08.10.2020 5 z 5

Slovník cizích slov Slovník cizích slov Lumír Klimeš

Tento obsáhlý slovník je velmi užitečná a velmi pěkně zpracovaná kniha. V mé knihovně má své místo a vzdy bude mít.

19.09.2020 5 z 5

Psí život Psí život Peter Mayle

Krásná kniha, kterou vypráví autor očima svého pejska. Kniha je taková příjemná oddychovka. Určitě stojí za přečtení.

21.07.2020 4 z 5

Doktorka Viktorie Doktorka Viktorie Markéta Harasimová

Chvílemi byla kniha zdlouhavá, ale příběh jako takový paráda. Skvěle napsána kniha a závěr mě opravdu překvapil. Určitě doporučuji přečíst.

10.06.2020 4 z 5

Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

I třetí díl nezklamal. Úžasný příběh, budu se k této sérii velmi ráda vracet. A spíš mě teď mrzí, že už je konec a na to, že má díl tolik stran se četl velmi rychle až moc rychle.

18.05.2020 5 z 5

Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Druhý díl této série je ještě lepší než první. Kniha se četla velmi rychle. Obsahuje vše od lásky, nenávisti, zrady, prostředí, děj vás prostě nepustí a musíte číst dál a dál...fantasy jak má být!Už se těším na třetí díl.

10.05.2020 5 z 5

Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Prvních asi 50-60 stránek knihy mě moc nebavilo, ale pak úžasné. Četla jsem jedním dechem. Nevěřila jsem, ale kniha se mi moc líbila.

10.04.2020 5 z 5

Pandemie Pandemie Robin Cook

První kniha od tohoto autora co jsem četla. Kniha nebyla špatná, ale spíš taková oddychová četba. Ale nápad a prostředí ve kterém se příběh odehrával nebyl špatný.

01.04.2020 3 z 5

Město ze skla Město ze skla Cassandra Clare (p)

Tento díl mě bavil ze všech nejvíce, líbil se mi moc..jdu na další..akorát se bojím, že tímto měla série končit..

25.02.2020 5 z 5

Orchideje Orchideje Martin Zoun

Velmi pěkně zpracovaná kniha

28.11.2019 4 z 5

Psí domov Psí domov W. Bruce Cameron

Třetí díl byl slabší než předešlé, ale i tak je to úžasná kniha, plná napětí a dobrodružství s krásným koncem.

26.10.2018 5 z 5