Doba jedová 2 podobné
Anna Strunecká , Jiří Patočka , Ludmila Eleková , Jan Janda , Karina Šustová , Miloš Velemínský st.
Doba jedová série
< 2. díl >
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné. Značná pozornost je věnována možným rizikům očkování, jež v současné době vyvolávají zvýšený zájem veřejnosti. Autoři Anna Strunecká a Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie s dlouholetými zkušenostmi v publicistice, podávají vysvětlení jasnou, přístupnou a srozumitelnou formou. Každá kapitola je doplněna odkazy na populární i vědeckou literaturu. Čtenářům se tak nabízí zcela ojedinělá příručka pro každodenní orientaci v nepřehledné oblasti ovládané zájmy trhu a zisku, s náměty, jak se bránit před mnoha zdravotními riziky a rádoby vědecky podloženými radami.... celý text
Podobné knihy (5)
Doba jedová Anna StruneckáKniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučová... více
Co pijeme a jíme? Irina Vladimirovna Jermakovа
Potřebujeme vědět, jakou kvalitu vody a jaké množství potřebujeme. Autor dokazuje na konkrétních případech, jaké nepříznivé následky může lidem působit nedostatek vody a k čemu vede zdánlivě nevinná záměna vody za sladké... více
Jak přežít dobu jedovou? Anna Strunecká
Nová publikace autorky bestselerů Doba jedová a Doba jedová 2 přináší čtenáři informace, jak se v každodenním životě chránit před největšími a skrytými jedy současné doby. Vedle aspartamu, statinů, umělých barviv a hormo... více
Genetická ruleta Jeffrey M. Smith
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představuj... více
Špína, hygiena, imunita, alergie Marie-Claire Arrieta
Odtrženi od přírody * Špinavý porod – dobrý porod * Antibiotický paradox * Záchranu přinášejí mikrobi Oblast výzkumu střevní mikrobioty je nová, ale překotně se rozvíjí. Výsledky mohou být využity v medicíně a na trhu s... více
Štítky knihy
nemoci rakovina, nádory kojení zdraví zdraví a léky potraviny očkování pediatrie Éčka v potravinách pracovní prostředí
Autoři knihy
česká, 1944 Jiří Patočka
česká, 1939 Ludmila Eleková
česká, 1966 Jan Janda
česká, 1941 Karina Šustová
česká Miloš Velemínský st.
česká, 1936