Francouzská kuchyně podobné
kolektiv autorů
O francouzské kuchyni je známo, že má nesporný primát mezi všemi kuchyněmi. A snad žádná kuchařská kniha na světě není s to ji postihnout v plné šíři. Ta, kterou držíte v ruce, se snažila zachytit ve 113 receptech nejznámější a nejtypičtější speciality jednotlivých oblastí a departementů Francie, které vycházejí z místních tradic a zemědělských výrobků - zeleniny, masa a především sýrů. Ke každému pokrmu také doporučujeme nejvhodnější druh vína, samozřejmě francouzského.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1999 , Knižní klubOriginální název:
Frankreich kulinarisch
více info...
Podobné knihy (7)

Skvělá francouzská kuchařka Jany Martinicové. více

Využijte tuto jedinečnou příležitost a staňte se svědkem neobyčejného setkání autora tohoto pravdivého příběhu, Jamese Twymana, s francouzským šéfkuchařem Rogerem Dufauem, který má vzácný dar - vidět do lidské duše. Jame... více
Kuchařka obsahuje zajímavá jídla současného francouzského kulinářského umění včetně zásad stolování. více

Kuchařka nabízí recepty na francouzské studené a teplé předkrmy, jídla z ryb a plodů moře, dále hlavní jídla s masem, drůbeží a zvěřinou a v neposlední řadě též i na dezerty. Velmi působivě doplněna krásnými fotografiemi... více

Francouzská kuchyně patří mezi ty, které se ve světě nejvíce proslavily. Už Marie Sandtnerová zjistila, že francouzská jídla jsou zdravější, chuťově i na pohled podstatně pestřejší než ta naše. Za vyzkoušení rozhodně sto... více

Polévky; Předkrmy; Vejce; Omáčky; Zelenina; Ryby; Potraviny ze zvířecích vnitřností; Masa; Drůbež; Zvěřina; Moučníky; Ovoce více

Francouzká kuchyně má na světě pověst-jako nejlepší a nejrozmanitější. Ke kouzlu francouzké kuchyně přispívají také rozmanitosti krajových kulinářských specialit. více