Guláš pokaždé jinak podobné
Věnek Baudyš
Sešit obsahuje technologii přípravy gulášů ze všech druhů mas ; než začneme vařit ; dávkování surovin ; recepty z hovězího, vepřového masa ; minutkové guláše ; guláše z různých druhů mas a uzenin ; ze zeleniny a hub. Identifikační číslo tohoto vydání knihy je 24-078-85 .
Podobné knihy (6)
150 receptů na guláše z hovězího, vepřového, skopového, jehněčího a jiného druhu masa, z vnitřností, uzenin, brambor, ryb, hub, ze zeleniny a luštěnin. více
![Guláše z hrnce i kotlíku Guláše z hrnce i kotlíku](https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/162942/gulase-z-hrnce-i-kotliku-UnE-162942.jpg?v=1451207682)
Guláš patří mezi nejoblíbenější české pokrmy. Tato kuchařka nabízí velký výběr osvědčených receptů od gulášových polévek přes guláše z nejrůznějších druhů masa, až po guláše bezmasé. více
![Guláše a jejich příbuzní Guláše a jejich příbuzní](https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/101519/gulase-a-jejich-pribuzni-1-181-receptu-101519.jpg?v=1324956174)
1+181 receptů. Pokud by se konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály dva: mimo klasické knedlovepřozelo by to byl guláš. Každá lidová restaurace (a nejen ta) má na svém jídelníčku st... více
![Gulášová kuchařka: 500 gulášů ze všech koutů světa Gulášová kuchařka: 500 gulášů ze všech koutů světa](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/38240/gulasova-kucharka-50.jpg?v=1342370214)
Od hub až po pštrosa! Kuchařka s více než 500 recepty na guláše všech vůní, barev a druhů ze všech koutů světa z pera známého litoměřického kuchařského mistra. více
![Guláše, perkelty, ragů, frikasé, tokáně, soté Guláše, perkelty, ragů, frikasé, tokáně, soté](https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/165100/gulase-perkelty-ragu-frikase-tokane-sote-165100.jpg?v=1370348352)
Sbírka receptů soustřeďující se na přípravu masitých omáček. více
![Guláše Guláše](https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/260825/gulase-260825.jpg?v=1439396179)
Nejrozsáhlejší kniha věnovaná gulášům na našem knižním trhu, jejímž autorem je známý slovenský kuchařský mistr Tibor Kramár. Téměř 500 receptů a variací na původní maďarskou specialitu, která dobyla celý svět. Osvědčené ... více
Autorovy další knížky
1985 | ![]() |
1990 | ![]() |
1992 | ![]() |
1989 | ![]() |
2001 | ![]() |