Guláš pokaždé jinak podobné

Guláš pokaždé jinak
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/173659/mid_gulas-pokazde-jinak-XuK-173659.png 5 5 5

Sešit obsahuje technologii přípravy gulášů ze všech druhů mas ; než začneme vařit ; dávkování surovin ; recepty z hovězího, vepřového masa ; minutkové guláše ; guláše z různých druhů mas a uzenin ; ze zeleniny a hub. Identifikační číslo tohoto vydání knihy je 24-078-85 .

Podobné knihy (6)

Guláše a jejich příbuzní Guláše a jejich příbuzní Alexandr Žurman

1+181 receptů. Pokud by se konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály dva: mimo klasické knedlovepřozelo by to byl guláš. Každá lidová restaurace (a nejen ta) má na svém jídelníčku st... více


Gulášová kuchařka: 500 gulášů ze všech koutů světa Gulášová kuchařka: 500 gulášů ze všech koutů světa Jaroslav Vašák

Od hub až po pštrosa! Kuchařka s více než 500 recepty na guláše všech vůní, barev a druhů ze všech koutů světa z pera známého litoměřického kuchařského mistra. více


Guláše, perkelty, ragů, frikasé, tokáně, soté Guláše, perkelty, ragů, frikasé, tokáně, soté Miloslav Nosovský

Sbírka receptů soustřeďující se na přípravu masitých omáček. více


Guláše Guláše Tibor Kramár

Nejrozsáhlejší kniha věnovaná gulášům na našem knižním trhu, jejímž autorem je známý slovenský kuchařský mistr Tibor Kramár. Téměř 500 receptů a variací na původní maďarskou specialitu, která dobyla celý svět. Osvědčené ... více


Guláše mnoha chutí a nápadů - 150 receptů Guláše mnoha chutí a nápadů - 150 receptů Vladimír Příhoda

150 receptů na guláše z hovězího, vepřového, skopového, jehněčího a jiného druhu masa, z vnitřností, uzenin, brambor, ryb, hub, ze zeleniny a luštěnin. více


Guláše z hrnce i kotlíku Guláše z hrnce i kotlíku Radka Hrevušová

Guláš patří mezi nejoblíbenější české pokrmy. Tato kuchařka nabízí velký výběr osvědčených receptů od gulášových polévek přes guláše z nejrůznějších druhů masa, až po guláše bezmasé. více

Autorovy další knížky

Věnek Baudyš
česká, 1931
1985  100%Guláš pokaždé jinak
1990  80%Vepřové maso
1992  67%Sójové maso
1989  0%Hovězí maso
2001  100%Pochoutky z pánve