Jednoduše a dokonale - Zelenina a luštěniny podobné

Jednoduše a dokonale - Zelenina a luštěniny
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/368334/bmid_jednoduse-a-dokonale-zelenina-a-lus-GDB-368334.png 4 25 25

Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem „krok za krokem“. Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.... celý text

Podobné knihy (5)

Jednoduše a dokonale - Maso Jednoduše a dokonale - Maso Roman Vaněk

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří js... více


Co budu dnes vařt? zeleninové recepty. Co budu dnes vařt? zeleninové recepty. Renata Zlatá

Autorka navazuje na úspěšný titul Co budu dnes vařit? – Recepty pro mlsnou rodinu. Nabízí mnoho vyzkoušených receptů na úpravu všech druhů u nás dostupné zeleniny. Celkem určitě si pochutnají jak vegetariáni, tak i ti, k... více


70 zeleninových jídel 70 zeleninových jídel Anna Straková

Opět "sedmdesátka" věnovaná zeleninovým jídlům. Dávky všech receptur jsou určeny pro 4 osoby. Uvádí mnoho způsobů, jak zeleninu upravovat, např. zapékat, opékat, smažit, dusit, vařit či podávat jako zeleninový salát. více


Zeleninová kuchařka : 148 receptů Zeleninová kuchařka : 148 receptů Oldřich Dufek

Bohatý výběr receptů na přípravu pokrmů z běžně dostupných druhů zeleniny. více


Pochúťky a jedla so zeleninou Pochúťky a jedla so zeleninou Penka I. Čolčeva

Kuchařka: saláty ze syrové, pečené i vařené zeleniny. Masové, rybí saláty. Zeleninové pomazánky, obl. chlebíčky. Vaječné, zeleninové předkrmy. Omelety. Polévky, hotová jídla, přílohy. Jídla z masa. Konzervování. více

Autoři knihy