Kouzlíme se zeleninou podobné

Kouzlíme se zeleninou
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/278641/mid_kouzlime-se-zeleninou-hBg-278641.jpg 5 3 3

Lahodná a různorodá chuť, jedinečná struktura, štědré zásoby vitaminů a minerálních látek, pestrobarevná ozdoba každého jídla. To všechno znamená zelenina. Rozhodnutí zvýšit její podíl v každodenní stravě je jedním z nejlepších kroků, jaké lze pro své zdraví udělat. Navíc k tomu můžete mít skvělého pomocníka, knihu KOUZLÍME SE ZELENINOU. Přesvědčí vás o nekonečných možnostech využití zeleniny v kuchyni, a přitom vás nebude nutit k vegetariánství. Naučí vás, jak ji nejlépe nakupovat, skladovat, zpracovávat, upravovat, s čím ji v kuchyni kombinovat, jak ji ochucovat, a díky 250 jedinečným receptům s inspirujícími vyobrazeními ve vás probudí novou tvořivost. Nevšední a praktická kuchařka KOUZLÍME SE ZELENINOU se stane vaším nedocenitelným pomocníkem.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Reader's Digest Výběr (ČR)
Originální název:

Vegetables for vitality, 2004


více info...

Podobné knihy (5)

Zeleninová kuchařka : 148 receptů Zeleninová kuchařka : 148 receptů Oldřich Dufek

Bohatý výběr receptů na přípravu pokrmů z běžně dostupných druhů zeleniny. více


Teplé zeleninové večeře Teplé zeleninové večeře Naděžda Blažíčková

Pestré teplé zeleninové pokrmy. více


Co budu dnes vařt? zeleninové recepty. Co budu dnes vařt? zeleninové recepty. Renata Zlatá

Autorka navazuje na úspěšný titul Co budu dnes vařit? – Recepty pro mlsnou rodinu. Nabízí mnoho vyzkoušených receptů na úpravu všech druhů u nás dostupné zeleniny. Celkem určitě si pochutnají jak vegetariáni, tak i ti, k... více


70 zeleninových jídel 70 zeleninových jídel Anna Straková

Opět "sedmdesátka" věnovaná zeleninovým jídlům. Dávky všech receptur jsou určeny pro 4 osoby. Uvádí mnoho způsobů, jak zeleninu upravovat, např. zapékat, opékat, smažit, dusit, vařit či podávat jako zeleninový salát. více


Pochúťky a jedla so zeleninou Pochúťky a jedla so zeleninou Penka I. Čolčeva

Kuchařka: saláty ze syrové, pečené i vařené zeleniny. Masové, rybí saláty. Zeleninové pomazánky, obl. chlebíčky. Vaječné, zeleninové předkrmy. Omelety. Polévky, hotová jídla, přílohy. Jídla z masa. Konzervování. více