Krkonošská kuchařka podobné
Jiří Marhold
Krkonošská kuchařka krajových receptů z Krkonoš začala vycházet v 80. letech 20. století v časopisu Krkonoše, a v roce 1991 byla poprvé vydána knižně. 3. vydání.
Podobné knihy (4)
Krajové speciality: Krkonošská kuchyně Jaroslav VašákUž v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typickýc... více
Krajové pokrmy z Krkonoš a podhůří Hana Sedláčková - Pačová
Hana Sedláčková: Krajové pokrmy z Krkonoš a podhůří. Obsah: - Polévky - Brambory - Tvaroh - Luštěniny - Krupky, těstoviny - Houby - Zelenina - Sladké pokrmy z obilnin a pečiva - Kynutá těsta - Moučníky z lit... více
Krkonošská kuchařka aneb Hory dávají chléb Miloš Gerstner
Tato knížka čtenáře provádí ročními obdobími a měsíci v Krkonoších a popisuje tradiční jídla a zvyky. Připojený recept nabízí vyzkoušet si, jak se dříve na horách vařilo, a oživit si někdy již zapomenuté chutě. Dozvíte s... více
Krkonošská kuchařka Danka Šárková
Autorka shromáždila recepty od krkonošských hospodyněk, které nazývá kouzelnicemi, jelikož ze základních potravin jako jsou brambory, mouka, zelí, mléko, vejce, houby, jablka apod. dokázaly zasytit celou rodinu včetně če... více
Štítky knihy
kuchařky Krkonoše krajové, regionální recepty
Autorovy další knížky
1991 | Krkonošská kuchařka |
2003 | Tajemství židovské kuchyně |
2003 | Světová kuchyně |
1995 | Pivrncova sexy kuchařka |
2003 | Lovecká kuchařka |