Kuchařka 4 - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů podobné
kolektiv autorů
Tato kuchařka se věnuje především masu a všem zabijačkovým pochoutkám.
Podobné knihy (4)
Domácí uzeniny - Snadné recepty na masové lahůdky Cosima Bellersen QuiriniOde dneška si můžete připravovat pochoutky z masa doma! Budete rozhodovat o tom, co do nich dáte, a jak budou chutnat. Je to prosté, autorka, Cosima Bellersen Quirini vám ukáže cestu, jakou byste se měli ubírat, abyste d... více
Kuchařka - udíme, vaříme, konzervujeme kolektiv autorů
Recepty na přípravu salámů, tlačenek, jitrnic a klasických jídel české kuchyně včetně omáček a specialit. více
Udíme, nasolujeme, sušíme Turan T. Turan
Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uze... více
Uzení, nakládání a konzervování masa Bernhard Gahm
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně naso... více