Marmelády - domácí delikatesy podobné
kolektiv autorů
Tato rada vám přináší báječný výběr praktických a neodolatelných receptů nejenom na hamburgery, ale i na makronky, cupcakes a muffiny a na marmelády. Dozvíte se nejen ingredience, ale i správný postup a vše, co pro přípravu domácích laskomin potřebujete. První vydání.
Podobné knihy (8)
Marmelády a želé Susanna BingemerRecepty na domácí přípravu zavařenin marmelády a želé. více
Džemy a zavařeniny Jill Norman
Lákavý výběr receptů na zavařování ovoce s cukrem. více
Džemy a zavařeniny - 50 snadných receptů Mario Grazia
Pro kvalitní konzervování ovoce a zeleniny musíte začít s nejvybranějšími ingrediencemi, vypěstovanými nebo koupenými v pro ně nejpříhodnější době. Tehdy si můžete s kuchařkou Džemy a zavařeniny připravit např. meruňkový... více
Džemy, marmelády a čatní kolektiv autorů
-rychlé a snadné recepty pro výrobu džemů, marmelád a čatní -přehled potřebných surovin -podrobné návody k přípravě s průměrnou dobou vaření -za každým receptem informace o výživné hodnotě -žádné speciální kuchyňské ... více
Domácí marmelády od Hanky Hana Chmelíková
Domácí marmeláda je nejlepší! Můžete si vychutnat lahodné ovoce a vlastní porci léta. Je to zábava a výroba nezabere mnoho času. Výhodou domácích marmelád je to, že vždy víte, co se ve skleničce ukrývá. Je na vás jaké ... více
Domácí marmelády od Hanky 2 Hana Chmelíková
Nejlepší marmeláda je domácí! Vyrobit jam nebo marmeládu, kterou budou vaše děti zbožňovat, není vůbec těžké. Recepty v bio kvalitě plné fantazie, tentokrát obohacené o buchty, koláče a další dobroty, které vám bude c... více
Zavařeniny a džemy Jacqueline Bellefontaine
Jacqueline Bellefontaine a Judith Ferguson: Zavařeniny a džemy. Více než 70 receptů. Velká kniha o zavařování. Rejstřík: zavařenina, marmeláda, džem, sirup, pomazánka, čalamáda, rosol, omáčka, čatní, povidla, kompo... více
Marmelády Herbert Rhein
Přináší přehled různých druhů ovoce, obsah vitaminů a minerálních látek v jednotlivých druzích i dobu sklizně. Popisuje jaké přístroje, pomůcky a přísady, které jsou potřeba při jeho zpracování a konzervování. Nabízí 75 ... více