Nákypy a zapékaná jídla podobné
kolektiv autorů
Jak je to prosté a přitom chutné, prostě neodolatelné: takové jsou křupavé nákypy, zapékané pokrmy i jemná suflé, ideální pro hosty i oblíbená jídla pro celou rodinu. Jenom je třeba zvolit správné přísady a vše dobře ochutit. Vybrali jste pro vás ty nejlepší recepty: Od zapékaného lososa se špenátem přes několik těstovinových klasiků až po čokoládové suflé. S pomocí tipů od našich kuchařů – profesionálů jistě vše snadno a bez problémů zvládnete, a tak jen s chutí do toho!... celý text
Podobné knihy (11)
Zapečené a gratinované dobroty Miloslav NosovskýZapečená a gratinovaná jídla. více
Nákypy a zapečené pokrmy Arnold Zabert
Z trouby svůdně voní nákyp z brambor, zapékané těstoviny s parmezánem, sladké pomerančové suflé a slaný koláč s česnekem, pod jejichž křupavou kůrčičkou z vajec, smetany a sýra se skrývají úžasné ingredience: lilky, špen... více
Nákypy snadno a rychle Annette Wolter
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Nákypy: Zapékané pokrmy a suflé kolektiv autorů
V této knize se ocitnete ve světě nákypů, zapékaných (gratinovaných) jídel a suflé a dozvíte se, jak rozmanitá řada jídel existuje mezi vydatnými krajovými nákypy a lahodnými lehkými suflé. A snad se budete divit, co vše... více
Zapékaná jídla Karel Höfler
Kuchařka obsahující 330 receptů na zapékaná jídla. Od předkrmů po hlavní jídla, od typických receptů po méně obvyklé. více
Zapékané pochoutky Miloslav Nosovský
Ve všech světových kuchyní, včetně české, se vyskytují v hojné míře pokrmy, které se upravují tímto způsobem a jsou velmi oblíbené pro svůj charakter, široký sortiment použitých surovin a jednoduchost přípravy. Sami se o... více
Zapékání - 61 osvědčených receptů kolektiv autorů
Máte rádi zapékaná jídla? Pak je tato kniha určena právě vám. Najdete tu recepty na klasické bramborové nákypy, ae i najídla rafinovanější, jako jsou například gratinované sardinky nebo oblíbené crumble s revení či hrušk... více
Zapékaná jídla Šárka Vaiglová
Recepty na zapékaná jídla pro 4 osoby více
Pečené a zapékané speciality Enkhuizen Minkowski
Příprava pokrmů v troubě patří mezi vrcholy kuchařské magie. Než se váš výtvor upeče, můžete si dát třeba sklenku dobrého vína a oddat se čekání na výsledek svého snažení. Zlatohnědá barva hotového pokrmu a omamná vůně, ... více
Kuchařka: Zapékané pokrmy na 250 způsobů Alena Doležalová
Kuchařka obsahuje výběr receptů na zapékané pokrmy. Tato technologie nabízí bezpočet různých variant, které můžeme kombinovat podle surovin i stavu peněženky. Autorka nabízí vyzkoušené recepty, podle kterých se dá skuteč... více