Pochúťky a jedla so zeleninou podobné
Penka I. Čolčeva
Kuchařka: saláty ze syrové, pečené i vařené zeleniny. Masové, rybí saláty. Zeleninové pomazánky, obl. chlebíčky. Vaječné, zeleninové předkrmy. Omelety. Polévky, hotová jídla, přílohy. Jídla z masa. Konzervování.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1965 , Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry (SVTL)Originální název:
Sovremenna gotvarska kniga, 1965
více info...
Podobné knihy (8)
Zeleninová kuchařka : 148 receptů Oldřich DufekBohatý výběr receptů na přípravu pokrmů z běžně dostupných druhů zeleniny. více
Teplé zeleninové večeře Naděžda Blažíčková
Pestré teplé zeleninové pokrmy. více
Jednoduše a dokonale - Zelenina a luštěniny Roman Vaněk
Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. ... více
Zelenina pro každého Zuzana Hlavová
Kniha receptů na zeleninové pokrmy, které jsou řazeny podle jednotlivých druhů zeleniny. kuchařka , kterou ocení každý kdo má rád po celý rok zeleninu na talíři více
Co budu dnes vařt? zeleninové recepty. Renata Zlatá
Autorka navazuje na úspěšný titul Co budu dnes vařit? – Recepty pro mlsnou rodinu. Nabízí mnoho vyzkoušených receptů na úpravu všech druhů u nás dostupné zeleniny. Celkem určitě si pochutnají jak vegetariáni, tak i ti, k... více
Čarujeme se zeleninou 2 Luděk Procházka
Čarujeme se zeleninou 2 Obliba vyřezávané zeleninové a ovocné dekorace stoupá. Kvítek z ředkvičky nebo síťka z mrkve ozdobí nedělní oběd, růže z papáji či zubaté květy z celeru obohatí studený bufet na rautu a velké komp... více
Kouzlíme se zeleninou neznámý - neuveden
Lahodná a různorodá chuť, jedinečná struktura, štědré zásoby vitaminů a minerálních látek, pestrobarevná ozdoba každého jídla. To všechno znamená zelenina. Rozhodnutí zvýšit její podíl v každodenní stravě je jedním z nej... více
Čarujeme se zeleninou 1 Luděk Procházka
Obliba vyřezávané zeleninové a ovocné dekorace stoupá. Kvítek z ředkvičky nebo síťka z mrkve ozdobí nedělní oběd, růže z papáji či zubaté květy z celeru obohatí studený bufet na rautu a velké kompozice z dýně nebo cukety... více