Poklady klasické české kuchyně aneb Jak to ta babička tenkrát vařila podobné
Roman Vaněk
Kniha kuchařských předpisů klasické české kuchyně, odlehčených, upravených pro současné vaření. Vhodná je pro úplné začátečníky, inspiraci může najít i zkušený kuchař.
Podobné knihy (5)
Klasická česká kuchařka Marie Janků SandtnerováBez populární "Sandtnerky", která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen č... více
Tradiční česká kuchyně Viktor Faktor
Knihu kuchařských předpisů typických českých pokrmů doplňují předměty, které sloužily ke stolování našich předků, zajímavosti o původu jídel ad. více
Česká kuchařka Jaroslav Vašák
česká kuchařka pro všechny co mají rádi tuto kuchyni, je to nepostradatelný pomocník pro hospodyňku jakéhokoliv věku více
Dobroty mé prababičky - 177 předpisů Martin Hruška
* cukroví * dorty * koláče * moučníky * sladké pečivo více
Jednoduše a dokonale - Kuře Roman Vaněk
Ve své nové edici Jednoduše a dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše a dokonale – Kuře. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jan... více