Provoz závodní jídelny podobné
Jiří Kašpar
Kapitoly: Zaměstnanci v závodních jídelnách-Rozdělení zaměstnanců a požadavky kvalifikace, Obsazení pracovišť, Pracovní podmínky a bezpečnost práce, Pracovní prostředí, Nejčastější příčiny úrazů, Pokyny pro bezpečnou práci, Osobní hygiena. Potraviny-Charakteristika hlavních poživatin, Nákup potravin, Výpočet potřebné zásoby, Pomocná hospodářství, Přejímání dodávek, Kvalitativní přejímka, Kvantitativní přejímka, Uskladnění zboží, Převzetí zboží do skladu a výdej, Uložení zboží, Hygiena skladování, Sklady, Rozdělení skladů, Výběr místnosti, Zařízení skladů. Zařízení a vybavení závodní jídelny-Péče o zařízení, Zacházení s elektrickým zařízením, Zacházení s plynovým zařízením, Zařízení pro tepelnou úpravu pokrmů, Uherlné sporáky, Plynové sporáky, Elektrické sporáky, Kotle, Cukrářské pece, Smažící pánve, Plynové a elektrické stoličky, Překlápěcí kotlíky, Kuchyňské stroje, Stroj na škrabání brambor, Mísící a šlehací stroj, Přípojné strojky, Chladící zařízení, Činnost chladícího zařízení, Zásady pro používání chladících zařízení, Nejčastější závady a jak je odstranit, Zařízení ve kterých se udržují teplé pokrmy, Zařízení na mytí nádobí, Umyvadla nádobí, Stroje na mytí nádobí, Zařízení pro čištění potravin, Pracovní stoly, Police na nádobí a nářadí, Zařízení pro dopravu, Váhy, Tabulka základního a doplňujícího zařízení, Vybavení závodní jídleny, Varné nádobí, Stolní nádobí, Příbory, Seznam nádob a výrobního inventáře. Organisace provozu závodní jídelny-Základní zásady organisace práce, Přehled hlavních prací v závodní jídelně, Organisace administrativně provozních prací, Předplatné, Sestavování jídelního lístku, Oragnisace výrobních prací, Oraganisace práce pomocných sil, Organisace výdeje prokrmů a práce obsluhujících, Péče o udržení správné teploty pokrmů, Práce při výdeji, Samoobsluha, Částečná obsluha, Úplná obsluha, Strávníci v jídelně, Doprava hotových pokrmů, Sbírání a umývání nádobí, Práce v umyvárně stolního nádobí, Zásobování umyvárny horkou vodou, Umývání kuchyňského nádobí, Ztráty na stolním nádobí, Hygiena provozu závodní jídelny. Strávníci a závodní jídelna. Komise pro zásobování pracujících.... celý text
Podobné knihy (0)
Zatím zde není žádná podobná kniha.
Štítky knihy
jídlo a pití restaurace dějiny stravování jídelny, veřejné stravování příprava jídel
Autorovy další knížky
1992 | Domluvíme se v osmi jazycích |
1986 | Ekonomika cestovného ruchu |
1962 | Samoobsluha v pohostinství |
1955 | Provoz závodní jídelny |