Provoz závodní jídelny bazar
Jiří Kašpar
Kapitoly: Zaměstnanci v závodních jídelnách-Rozdělení zaměstnanců a požadavky kvalifikace, Obsazení pracovišť, Pracovní podmínky a bezpečnost práce, Pracovní prostředí, Nejčastější příčiny úrazů, Pokyny pro bezpečnou práci, Osobní hygiena. Potraviny-Charakteristika hlavních poživatin, Nákup potravin, Výpočet potřebné zásoby, Pomocná hospodářství, Přejímání dodávek, Kvalitativní přejímka, Kvantitativní přejímka, Uskladnění zboží, Převzetí zboží do skladu a výdej, Uložení zboží, Hygiena skladování, Sklady, Rozdělení skladů, Výběr místnosti, Zařízení skladů. Zařízení a vybavení závodní jídelny-Péče o zařízení, Zacházení s elektrickým zařízením, Zacházení s plynovým zařízením, Zařízení pro tepelnou úpravu pokrmů, Uherlné sporáky, Plynové sporáky, Elektrické sporáky, Kotle, Cukrářské pece, Smažící pánve, Plynové a elektrické stoličky, Překlápěcí kotlíky, Kuchyňské stroje, Stroj na škrabání brambor, Mísící a šlehací stroj, Přípojné strojky, Chladící zařízení, Činnost chladícího zařízení, Zásady pro používání chladících zařízení, Nejčastější závady a jak je odstranit, Zařízení ve kterých se udržují teplé pokrmy, Zařízení na mytí nádobí, Umyvadla nádobí, Stroje na mytí nádobí, Zařízení pro čištění potravin, Pracovní stoly, Police na nádobí a nářadí, Zařízení pro dopravu, Váhy, Tabulka základního a doplňujícího zařízení, Vybavení závodní jídleny, Varné nádobí, Stolní nádobí, Příbory, Seznam nádob a výrobního inventáře. Organisace provozu závodní jídelny-Základní zásady organisace práce, Přehled hlavních prací v závodní jídelně, Organisace administrativně provozních prací, Předplatné, Sestavování jídelního lístku, Oragnisace výrobních prací, Oraganisace práce pomocných sil, Organisace výdeje prokrmů a práce obsluhujících, Péče o udržení správné teploty pokrmů, Práce při výdeji, Samoobsluha, Částečná obsluha, Úplná obsluha, Strávníci v jídelně, Doprava hotových pokrmů, Sbírání a umývání nádobí, Práce v umyvárně stolního nádobí, Zásobování umyvárny horkou vodou, Umývání kuchyňského nádobí, Ztráty na stolním nádobí, Hygiena provozu závodní jídelny. Strávníci a závodní jídelna. Komise pro zásobování pracujících.... celý text
Bazar (0)
Zatím zde není žádný nabídkový inzerát.
Když se přihlásite, můžete vložit poptávkový inzerát.
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Ekonomie a obchod
![Svoboda volby Svoboda volby](https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/55941/svoboda-volby-YS7-55941.jpg?v=1570608239)
![Muž, který se zřekl peněz a přežil Muž, který se zřekl peněz a přežil](https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/223837/muz-ktery-se-zrekl-penez-a-prezil-QbY-223837.jpg?v=1422884822)
![Hrdina nebo psanec Hrdina nebo psanec](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/138979/hrdina-nebo-psanec-138979.jpg?v=1351899311)
![Vlk z Wall Streetu Vlk z Wall Streetu](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/15120/vlk-z-wall-streetu-15120.jpg?v=1240159276)
Štítky knihy
jídlo a pití restaurace dějiny stravování jídelny příprava jídel
Autorovy další knížky
1992 | ![]() |
1986 | ![]() |
1962 | ![]() |
1955 | ![]() |